Lusterko lewe carisma.

25 Sty 2011, 18:59

Witam serdecznie forumowiczow i mam pytanko.Dzis rano przytrafila mi sie nie mila przygoda a wiec jakis pacan zerwal mi lusterko jest elektryczne i ogrzewane a wiec moje pytanie jest taie czy jest takia mozliwosc aby kupic lusterko manualne i poprostu zalozyc ten plastik z lusterka i przelozyc szklo do tego dodam ze wklad mam caly nie naruszony jakie jest wasze zdanie na allegro manualne znalazlem za 80zl a podgrzewane i elektryczne od 250zl do 300zl. :sad:
marek1988
Nowicjusz

Miejscowość: Bielsko-Biała
  • 27 Sty 2011, 14:18

Jeżeli chcesz mieć manualne lusterka,to pewnie ze tak się da. Ale zainwestowałbym w podgrzewane i elektryczne. Wiem że to większe koszty,ale wg mnie warto.
    AutoMisala
    Początkujący

Miejscowość: RYBNIK

27 Sty 2011, 17:29

Wlasnie chodzi o to ze nie chce manualnego lusterka:Dtylko chodzi mi o to czy jest mozliwosc poprostu ten sam plastil przelozyc??a jezeli nie to bede Zmuszony kupic takie jakie ma byc.
    marek1988
    Nowicjusz

Miejscowość: Bielsko-Biała
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak nowe paliwo E10 działa na olej silnikowy?
      Czy dodatek nowego paliwa E10 może wpłynąć na kondycję oleju silnikowego? Jakie kroki należy podjąć, aby zapewnić właściwe smarowanie silnika w obliczu wprowadzenia benzyny z większą ilością biokomponentów? Odpowiedzi ...