Jeśli to niedobry dział proszę o przeniesienie. Mam urwane lusterko wsteczne, przykleić już się go nie da , trzeba kupić nowe. Czy takie coś może być i powisi jakiś czas? [link do oferty na Allegro wygasł]
Lusterko całkowicie nie odpadło. Jakas część tej plastikowej podstawki zostala na szybie i ciężko sprawnie przytwierdzić te 2 części do siebie, . A poprzedni właściciel już próbował , widać biały jakiś klej i nic chyba z tego nie bylo.
Porządne opony to klucz do bezpiecznych wyjazdów W okresie świąteczno-noworocznym i ferii zimowych, gdy setki tysięcy z nas wyrusza na zasłużony wypoczynek, należy pamiętać o kluczowych kwestiach związanych z bezpieczeństwem na drodze. Według badań aż 70% Polaków ...
[SUV-D] CX-7 2,3 / Murano Z50 3,5 / Land Cruiser J120 4,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - SUV segmentu D - silnik benzynowy o mocy ok. 250KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2007 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Mazda CX-7 2,3 DISI - 258KM - Nissan ...
Że tak spytam jeszcze, czym odtłuścić to miejsce na szybie, gdzie będę przyklejał. Specjalnego odtłuszczacza nie posiadam, nie wiem benzyną, rozpuszczalnikiem, czymś jeszcze?
Ja wiem, ale chcę coś na szybko zrobić, żeby to lusterko było i zaliczyli przegląd, zarejestrować i mieć to z głowy. Ponoć bez lusterka wstecznego mogą nie zaliczyć.
Nie rozumiem Cię człowieku, kupujesz używane lusterko wsuwasz na oryginalne miejsce i po sprawie a nie jakiś g...o za 20 zł na taśmy dwustronne które nie trzymają i zaraz Ci te lusterko odpadnie
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.