witam, mam pytanko dot. lusterka zew. w Peugeocie 206 2.0 hdi... kiedyś mi się urwało i do tej pory jest trzymane na taśmie, ale pomyślałem, żeby wymienić... jednak w każdym sklepie znajduję lusterka zewnętrzne z całą czarną obudową, a u mnie w starym jest na górze obudowa w kolorze srebny metalic tak jak tu:
[link do iParts wygasł]
i tu mam pytanie:
czy kupując takie lusterko (najtańsze) [link do iParts wygasł]
mógłbym wziąć odczepić tę górna część karoserii?? widziałem na niektórych fotkach, że może się dać:
[link do iParts wygasł]
ale nie zależy to od modelu samego lusterka? proszę o odp.
Powinno się udać wymienić tą cześć osłony która jest w kolorze jednak musiałbyś zrobić to bardzo delikatnie by nie połamać zatrzasków. A powiedź, czy nie lepiej poszukać używanego lusterka w kolorze?
Szukałem właśnie używek, ale kurcze chyba coś słabo szukam. Przejechałem kilka szrotów w okolicy, ale nie mogłem znaleźć. Chyba, że na Allegro szukać, hm?
edit: Faktycznie, na allegro jest tego masa dzięki
Posprawdzaj jeszcze na aukcjach,w komisach czy w sklepach internetowych bo obawiam sie że tak mocując po prostu zniszczysz zatrzaski,a można tego uniknąć kupując właśnie używkę.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Jazda latem na zimówkach to zły pomysł Możesz nie być tego świadomy, ale pewnie w Twoim kręgu znajomych czy sąsiadów znajdzie się ktoś, kto jeździ na oponach zimowych. A może robisz to właśnie Ty? Czy warto tak ryzykować? Nie każda opona potrafi zapewnić ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.