Macie jakiś dobry pomysł na biznes?

25 Cze 2016, 09:21

Po prostu sam coś wymyśl, najlepiej z branży na której się znasz. Wyjdzie ci na pewno wtedy i tylko wtedy gdy będziesz w 100% przekonany że ci wyjdzie.
Marek211
Nowicjusz

Auto: nie mam

30 Sty 2019, 14:30

Do każdego biznesu w internecie polecam sprawdzić opcję pozycjonowanie sklepów i stron, ja wybrałem firmę i mogę polecić taki rozwiązanie, na rynku jest wiele możliwości więc nie ograniczam. Uważam że jest to niezbędny element każdego internetowego biznesu.
Kazikdobry
Nowicjusz

24 Lut 2019, 20:05

Pomysłu na biznes co prawda nie warto szukać w sieci, bo nikt Ci nie zdradzi dobrego pomysłu na biznes. Mogę za to doradzić, co zrobić aby dobrze prowadzić własną firmę. Na pewno warto jest korzystać z usług księgowego, albo jeszcze lepiej biura rachunkowego. Ja korzystam <reklama> od nieco ponad roku i jestem bardzo zadowolony z prowadzenia mojej księgowości
Ostatnio edytowany przez Kao, 24 Lut 2019, 20:25, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
Osknow
Nowicjusz

29 Kwi 2019, 09:17

Przede wszystkim otwierając biznes w dzisiejszych czaszach podstawą jest strona internetowa i prowadzenie social mediów - jest to bardzo ważne, aby zadbać o reklamę. W tym celu można skorzystać z usług agencji jeżeli nie masz do tego głowy - podpowiedzą, doradzą, pomogą :ok:
mariuszbares
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Nowe z salonu, ale po blacharce!
    Chociaż oficjalnie nikt o tym nie mówi, są w Polsce salony, w których 8 na 10 świeżo dostarczonych z fabryki pojazdów z miejsca trafia do lakierni. Uszkodzenia w czasie transportu to chleb powszedni. ...