Magnetyzery...

01 Sty 2008, 22:33

Witam.
Obecnie posiadam skuter i zastanawiam się czy magnetyzery zakładane do samochodów(poprawiają osiągi, zmniejszają spalanie) mógł bym założyć do skutera???
dandys
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: 3miasto_Gdańsk

03 Sty 2008, 18:07

Hm... A zakładaj, na pewno nic mu się nie stanie, chyba że urwiesz któryś przewód :lol:
Jeśli zauważysz jakąkolwiek różnicę przy tak małym silniczku, to normalnie opisz wrażenia :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rrrrany, to się nazywa inwestować w pojazd.... A myślałem, że ja jestem pogięty...
DFireCrow

03 Sty 2008, 19:33

Mój odblokowany Matrix" pali przy dynamicznej jeździe ~4,5l. To raczej dużo jak na 50ccm. Fajnie by było jakby palił troche mniej, o ile te Magnetyzery coś dają. Ma ktoś może doświadczenie jeśli o nie chodzi?
:?:
keeway_matrix...
dandys
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: 3miasto_Gdańsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Corolla 1.8 VVT-i Hybrid - test spalania
    To jeden z powodów, dla których najnowsza, 12. już generacja Toyoty Corolli szturmem zdobyła rynek kompaktowych samochodów, obejmując pozycję lidera w swoim segmencie. Wersja z hybrydowym napędem 1.8 ...
    Sezon na porywiste wiatry
    Od października do marca mamy w Polsce sezon na porywisty wiatr. Zimowe wichury różnią się od tych występujących latem swoją długotrwałością, ponieważ mogą siać zniszczenie nawet ponad dobę. Na co uważać w czasie jazdy ...