Małe autko miejskie, bezawaryjne, 4 drzwi, małe spalanie

16 Sie 2011, 00:00

Witam! Poszukuję małego miejskiego autka, bezawaryjnego, najlepiej też taniego w utrzymaniu (części itp.), 4 drzwiowy, raczej w benzynie, minimum 2007 rok, spalanie oczywiście w granicy zdrowego rozsądku (samochód nie może być też "mułowaty")
wiem, że dużo wymagam ;) musi być nie za duże ponieważ mam mały garaż ;) i kobieta woli mniejsze samochodziki raczej ;)

moje typy to:
Renault Clio III, Citroen C3, Toyota Yaris (chociaż trochę brzydki), Peugeot 206/207 (podobno trochę nisko się siedzi), Volkswagen Polo, Nissan Micra (trochę chyba aż za mały)
Ford Fiesta (podobno drogi w utrzymaniu, i jakiś taki...), Ford Focus (dobry ale nie zmieści się do garażu :/ ), Opel Corsa D (za dużo jest już tych Cors ;) Seat Ibiza ( trochę chyba duży i nie mam o nim zielonego pojęcia), Skoda Fabia ( Skoda, to raczej nie to...), Mitsubishi Colt (dziwne auto i trudno dostać), Fiat Panda (Fiat odpada...)
Lakers
Nowicjusz

Auto: Astra II Classic 1.4, Matiz :/

17 Sie 2011, 11:31

Ktoś udzieli rady ? ;> :?: :roll:
Lakers
Nowicjusz

Auto: Astra II Classic 1.4, Matiz :/

17 Sie 2011, 11:47

Ja ze swojej strony mogę szczerze polecić Corse D. Co prawda mam ją dopiero od kilku dni, ale autko jest naprawdę świetne. Moja Corsa do diesel 1,3. Spalanie jak na razie jest naprawdę bardzo małe. Po przejechaniu 400km wyszło mi niecałe 5l/100km :D. Autko jest bardzo ładne i zwinne, łatwo nim zaparkować. Do miasta nadaje się w sam raz :) .
mateusz15
Nowicjusz

Miejscowość: Zborowskie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Udany silnik 8AR-FTS turbo "200t" - Lexus
    Przez całe dekady Lexus konsekwentnie wyposażał swe samochody w benzynowe silniki wolnossące – od słynącej z wyjątkowej kultury pracy widlastej ósemki w pierwszym flagowym Lexusie LS 400, po pięciolitrowe V8 ...