Witam panowie chciałbym zakupić małe autko miejskie do kwoty 6000 zł. Moje kryteria to 5 drzwi klimatyzacja silnik do 1.4 jestem z województwa małopolskiego byłbym bardzo wdzięczny jak byście pomogli w szukaniu. Myślę o corsie Clio może Punto i co myślicie o hiunday getz. I jeszcze jedno znajomy ma do sprzedania Mercedesa klasy a z silnikiem 1.7 diesel z roku 2002 autko w jego rękach od 8 lat za 4000 tys do wziecia. Co sądzicie o tych Mercedesach czy duże koszty utrzymania jak u nich z awaryjnoscia. Rocznie robione 15 tys km
Dziękuję za odpowiedź. Renowka naprawdę fajnie wygląda na tym ogłoszeniu. A mówisz że punto nie ruszy z miejsca a ten z Twojego ogłoszenia też ma 60km!!! I coś byś jeszcze doradził do 6k
Gdy policjant kieruje ruchem Widok policjanta kierującego ruchem jest tak rzadki, że wielu kierowców nie potrafi poprawnie zinterpretować pokazywanych poleceń. Ważne, aby pamiętać, że sygnały dawane przez osobę kierującą ruchem są ważniejsze niż ...
Dystans krótki i długi (spalanie) - Yaris II 1.3 vs Auris TS Hybrid Postanowiłem zrobić porównanie spalania na takim samym dystansie dla obu samochodów z zimnego startu rejestrując pierwszy wynik po 5,7km i kolejny po pokonaniu całej trasy czyli 29km. Samochody biorące udział ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.