Witam panowie chciałbym zakupić małe autko miejskie do kwoty 6000 zł. Moje kryteria to 5 drzwi klimatyzacja silnik do 1.4 jestem z województwa małopolskiego byłbym bardzo wdzięczny jak byście pomogli w szukaniu. Myślę o corsie Clio może Punto i co myślicie o hiunday getz. I jeszcze jedno znajomy ma do sprzedania Mercedesa klasy a z silnikiem 1.7 diesel z roku 2002 autko w jego rękach od 8 lat za 4000 tys do wziecia. Co sądzicie o tych Mercedesach czy duże koszty utrzymania jak u nich z awaryjnoscia. Rocznie robione 15 tys km
Dziękuję za odpowiedź. Renowka naprawdę fajnie wygląda na tym ogłoszeniu. A mówisz że punto nie ruszy z miejsca a ten z Twojego ogłoszenia też ma 60km!!! I coś byś jeszcze doradził do 6k
CityMakers - mobilność miejska w Paryżu Grupa Renault nawiązuje współpracę z firmą NUMA, akceleratorem innowacyjnych projektów, aby z firmami AXA, Nissan, RCI Bank and Services i Merostwem Paryża rozpocząć program CityMakers. CityMakers to dziesięciomiesięczny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.