Male auto do 15.tys koniecznie automat!!

30 Paź 2008, 00:05

witam poszukuje malego auta dla tesciowej, musi to byc automat, moze byc dwuosobowy, jazda tylko po miesice, do 15tys zl. np. smart, co o nim sadzicie??
P.S: lubie swoja tesciowa :P
radzio000
Początkujący

Miejscowość: ww

30 Paź 2008, 01:15

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

moze cos w tym stylu... moze mercedes klasa A... smart osobiscie mi sie nie podoba i nic o nim nie wiem...
muzzy33
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław

30 Paź 2008, 09:48

no napewno nie bmw, to auto dla starszej dystyngowanej pani :) lupo jest fajne a klassa tez. Chodzi mi tu przede wszystkim jak spisuja sie w tych autach automaty, bo to ze silnik tdi w lupo jest dobry to wiem z autopsji
radzio000
Początkujący

30 Paź 2008, 12:21

Automat w Mercedesie możesz brać bez obaw.
v40
Początkujący

30 Paź 2008, 12:29

a czy tyczy sie rowniez smarta? z tego co wiem ta marka rowniez nalezy do mercedesa?
radzio000
Początkujący

30 Paź 2008, 12:40

No jakoś tak,ale co do smarta to słyszałem,że silnik 100 tyś i wymiana na drugi. Nie wiem ile w tym prawdy,ale mówił mi to kolega,który sprowadził kilka smartów ze Szwajcarii i kilka silników też przywiózł z tamtąd.
v40
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Nowy hybrydowy crossover Toyota C-HR
    Toyota zademonstrowała produkcyjną wersję hybrydowego crossovera C-HR na targach w Genewie w marcu tego roku. Świat poznał wygląd auta z zewnątrz i pierwsze szczegóły specyfikacji, jednak producent nie pokazał jeszcze ...

30 Paź 2008, 12:47

dobrze wiedziec dzieki za info
radzio000
Początkujący

09 Lis 2008, 10:39

ja jezdze smartem (sluzbowym). Auto mega ekonomicze, pali ok 3 litrow diesel. Bardzo przyjemne jest tankowanie do pelna za 70 zl :) Mam polautomat, to znaczy ze mam N R + -. Redukuje dwa biegi, reszte musisz sam redukowac. Czyli ani automat, ani manual. Nie polecam. Jedyny plus to korki, nie boli noga od sprzegla. Brak zapasowego kola (!), w trase troche strach, max 110 km/h. Parkowanie marzenie. W miescie idealny, nikogo nie boli, ze Cie wpuszaczaja. Czesci mega drogie. ostatnio miala wyciek paliwa, w mercedesie krzykneli 3000 tys, mechanik zalatal za 600. Podsumowujac, w miasto idealny, ale psuje sie dosc czesto (srednio wyoada nam napraw na 2000 tys/rocznie).
biala
Nowicjusz