Male auto do 15.tys koniecznie automat!!

29 Paź 2008, 23:05

witam poszukuje malego auta dla tesciowej, musi to byc automat, moze byc dwuosobowy, jazda tylko po miesice, do 15tys zl. np. smart, co o nim sadzicie??
P.S: lubie swoja tesciowa :P
radzio000
Początkujący

Miejscowość: ww

30 Paź 2008, 00:15

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

moze cos w tym stylu... moze mercedes klasa A... smart osobiscie mi sie nie podoba i nic o nim nie wiem...
muzzy33
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław

30 Paź 2008, 08:48

no napewno nie bmw, to auto dla starszej dystyngowanej pani :) lupo jest fajne a klassa tez. Chodzi mi tu przede wszystkim jak spisuja sie w tych autach automaty, bo to ze silnik tdi w lupo jest dobry to wiem z autopsji
radzio000
Początkujący

30 Paź 2008, 11:21

Automat w Mercedesie możesz brać bez obaw.
v40
Początkujący

30 Paź 2008, 11:29

a czy tyczy sie rowniez smarta? z tego co wiem ta marka rowniez nalezy do mercedesa?
radzio000
Początkujący

30 Paź 2008, 11:40

No jakoś tak,ale co do smarta to słyszałem,że silnik 100 tyś i wymiana na drugi. Nie wiem ile w tym prawdy,ale mówił mi to kolega,który sprowadził kilka smartów ze Szwajcarii i kilka silników też przywiózł z tamtąd.
v40
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mazda CX-5, nowa generacja modelu
    W środę czyli w przeddzień salonu w Los Angeles, Mazda zaprezentowała zupełnie nową generację modelu CX-5. Ten kompaktowy SUV w 2012 roku dał początek nowej, wielokrotnie nagradzanej gamie modelowej marki, wykorzystującej ...
    Cusco tuninguje nową Toyotę Suprę
    To było pewne. Na rynku tuningowym pojawia się coraz więcej części do nowej Toyoty GR Supry. Tym razem coupé Toyoty na warsztat wzięło japońskie Cusco. Firma nie postawiła jednak na poszerzone nadkola czy wielkie skrzydło, ...

30 Paź 2008, 11:47

dobrze wiedziec dzieki za info
radzio000
Początkujący

09 Lis 2008, 09:39

ja jezdze smartem (sluzbowym). Auto mega ekonomicze, pali ok 3 litrow diesel. Bardzo przyjemne jest tankowanie do pelna za 70 zl :) Mam polautomat, to znaczy ze mam N R + -. Redukuje dwa biegi, reszte musisz sam redukowac. Czyli ani automat, ani manual. Nie polecam. Jedyny plus to korki, nie boli noga od sprzegla. Brak zapasowego kola (!), w trase troche strach, max 110 km/h. Parkowanie marzenie. W miescie idealny, nikogo nie boli, ze Cie wpuszaczaja. Czesci mega drogie. ostatnio miala wyciek paliwa, w mercedesie krzykneli 3000 tys, mechanik zalatal za 600. Podsumowujac, w miasto idealny, ale psuje sie dosc czesto (srednio wyoada nam napraw na 2000 tys/rocznie).
biala
Nowicjusz