Dzisiaj oglądałem kilka aut, Yaris odpada, nie podoba się żonie zegar na środku astra 2 też , za duża nie ładna , ja dla mnie fajne autko. Byłą też clio 2002r 1.5dci , może być a najlepiej to podoba się 206
Mam ten sam problem a pisał ktoś o Hondzie Jazz? Autko jak na gabaryt całkiem przestronne i jeździ dobrze. Ranking bezawaryjności rewelacja. Co do bezpieczeństwa to małe auta wiesz jak jest. Jazz po lifcie jest bezpieczny i nawet troche większy od poprzedniczki. Wygląd poprawiony zarówno wewnątrz jak i zewnątrz. Gdyby budżet nie stanowił ograniczeń http://www.auto-news.pl/testy/testy/hon ... wagi_1885/
Na początku się nikomu liczniki na środku nie podobają, szczególnie kobietom. A potem nie ma więcej modeli, żeby miały takie liczniki. Ja i moja siostra, która też kiedyś była przeciwko temu teraz trudno znaleźć inne samochody z tym rozwiązaniem.
[B] 206 RC / Clio II Sport / Ibiza II Cupra / Yaris I TS Podstawowe kryteria zestawienia: - segment B - silnik benzynowy o mocy około 160KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2002 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Peugeot 206 2,0 RC - 177KM - Renault Clio ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.