Znajoma szuka małego autka z automatyczną skrzynią biegów. Ma na to ok. 5 tys ale szuka czegoś raczej do 4 tys. - resztę chce przeznaczyć na wydatki po zakupie (rozrząd, płyny itp. Tak na szybko znalazła: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Co o tym myślicie? - ktoś tam jej odradza 16 zaworowy silnik. Ja się z kolei też za bardzo nie znam... Jest z Białogardu i raczej nie chce za daleko jechać po zakup.
No tigra dla kobiety to niezły wybór ale nie wiem jak z automatami w nich U was w okolicy jest mało aut z automatem więc ciężko będzie ale tigrę obejrzyjcie.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Apple CarPlay w samochodach marki Lexus Samochody Lexus wyposażone w pakiet aplikacji Enform 2.0 oraz auta Toyoty z pakietem Entune 3.0 zyskają możliwość integracji ze smartfonami iPhone za pomocą interfejsu Apple CarPlay – poinformował japoński koncern, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.