REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
czemu?Luke16 napisał(a):japonczyki nie wchodzą w rachubę...
diddy79 napisał(a):Odradzamy klase B bo to jest samochod miejski. Jest niewygodny, slabo wykonany i dostaje zadyszki przy 80 km/h. A w nadwoziu kombi ma praktycznnie te same wymiary co kompakt rownież kombi który jest duzo bardziej uniwesalny. W twoim budzecie z klasy b w kombi to w sumie tylko clio i skoda fabia ale ta ostatnia to jest masakra za spore pieniądze - auto dobre dla masochistów. Zobacz czy twoj wózek nie wyjdzie do grande punto w hb.
Ossy napisał(a):Poza tym Clio III Grandtour ma 423cm długości, a Scenic II 426cm. To jest ogromna różnica pod względem wielkości? W Clio siedzisz niżej, masz mniejsze lusterka i gorszą widoczność do tyłu. Może dla kobiety 3cm robią różnicę...
Luke16 napisał(a):
Taa a ja yeti... Pande mamy 3 lata... klasa A... małe pudełko, kiedy popsulo mi się Berlingo mając jechać na urlop wsiedliśmy z żoną w Pande i pojechaliśmy nad morze... 120/130 km/h cały czas się gnalo bez wiekszej zadyszki. Zero przerw 430km w jedną stronę... kurczę kiedyś ludzie całymi rodzinami na wakacje Maluchami jeździli teraz wymagania że szok... auto za 2 tyś zł ale klime musi mieć... szok
Auto miejskie ale minimum klasa C.
diddy79 napisał(a):Moja zona uwazala ze male auta sa super dopuki nie byla zmuszona jezdzic wiekszym