Małe miejskie auto do 15k pln

Wczoraj, 18:10

cześć
szukam auta dla żony
budżet to ~15k pln

w gre wchodzi benzyna -przebiegi roczne to ok 5 tyś km -auto typowo na dojazd do pracy,zakupy. na dalsze trasy mamy mój samochód.

w oko wpadł mi hyundai i20 2008-2012 1.4 / 1.6 co o tym myślicie?

obecnie posiada hyundaia getz 2007 ale gnije to niesamowicie -dlatego też konieczna jest zmiana auta.
podwale619
Nowicjusz

Wczoraj, 18:57

podwale619 napisał(a):w oko wpadł mi hyundai i20 2008-2012 1.4 / 1.6 co o tym myślicie?

Ogólnie spoko ale tych aut praktycznie nie ma na rynku, wszędzie 1.2, a jak już się coś pojawi to nie w budżecie 15k

Ogólnie auta segmentu b są w większości udane także nie musisz się skupiać na konkretnym modelu. Pomijając jakieś odpały pokroju mini coopera można kupować prawie wszystko, w takim budżecie to będą proste konstrukcje, gdzie nie za bardzo jest się co psuć. Zainteresowałbym się suzuki swift, ładne a mechanicznie bardzo dobre, mniej popularny model więc nie trzyma ceny jakoś wybitnie
franccc
Stały forumowicz

Przebieg/rok: >50tys. km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Avensis Emotion i Hilux Adventure - specjalne edycje
    Specjalne edycje popularnych modeli Toyoty wzbogacą ofertę koncernu Toyota Motor Poland. Już od połowy września br. będą dostępne modele Avensis Emotion, oraz model Hilux Adventure. W obu przypadkach popularne modele koncernu ...
    Nowa Dacia Duster na wyższym poziomie
    W designie zewnętrznym Nowej Dacii Duster pojawiają się zmiany podkreślające jej terenowy charakter. Zmienia się również wnętrze, w którym zobaczymy nową deskę rozdzielczą, nowe tapicerki, nowy zespół ...