Witam, zastanawiam się nad zmianą auta, obecnie jeżdżę 114 KM Focusem MK1 1.4 TDI z 2000 r i zastanawiam się nad zmianą auta na jakieś mniejsze (chodzi mi o silnik). Myślałam o Peguocie 206 albo o Corsie C. Może moglibyście mi polecić na jakie auto warto jeszcze zwrócić uwagę, chodzi mi o samochod nie starszy niż 2000 rok z silnikiem max 1.2 benzyna albo diesel w granicach 6-7 tys? I w ogóle co myślicie o Peguocie 206? Warto?
Pomyliłam się, silnik to 1.8 TDCI, mój błąd przepraszam. A co myślicie o corsie C? Słyszałam, że nie warto kupować tych z silnikami 1.0 bo podobno silniki padają, ale wiadomo, każdy zna jakieś mity na temat samochodów.
Zastanów się czy gra jest warta świeczki. Jeśli Focus jest zadbany i chodzi jak powinien to nie zamieniałbym się na Twoim miejscu. Nigdy nie wiadomo na co trafisz - nikt Ci nie zagwarantuje, że autko które kupisz nie padnie dzień po transakcji i na tym oszczędność się skończy, bo na dzień dobry włożysz pieniądze w naprawę.
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Renault 5 Le Car Van W styczniu 1979 roku Heuliez zaproponował serię specjalną Le Car Van, która nawiązywała do wersji przeznaczonej na rynek amerykański. Była to wersja dwumiejscowa, zbudowana na bazie Renault 5 TS. Zamiast tylnych bocznych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.