Małe pytanko odnośnie cen samochodów

20 Lut 2010, 19:01

nigdy nie widzialem dziwniejszych wymagan, niedlugo ludzie beda zakladali tematy, szukam nowego mercedesa klasy s , ale do 5000 zl , moze nie miec foteli w srodku , bo przeciez moge jezdzic na skladanym foteliku wedkarskim.
illusion
Aktywny

Miejscowość: Poznań

20 Lut 2010, 21:35

KaczorLSM napisał(a):Cinquecento skończyli produkować w 1998 więc 2 lata temu nie mogłeś kupić 8 letniego cieniasa.

Ten samochód jest 98 rocznik, kupiłem go pod koniec 2007 roku.
A kiedy przestali produkować Fiata 126p?

barol91 napisał(a):Według Twoich wymagań pozostaje moim słowem ten Matiz co podałem wcześniej nawet z Twojej miejscowości jest.

Myślałem jeszcze ewentualnie o Oplu Corsie.

illusion napisał(a):niedlugo ludzie beda zakladali tematy, szukam nowego mercedesa klasy s , ale do 5000 zl

Przecież wiadomo, że nie wszystkich stać na drogie auta. A co do nowych to jest oczywiste, że niemozliwe jest trafienie w cenie poniżej iluś tam. Na nowe auta to stać jedynie bogaczy.
Prince
Nowicjusz

20 Lut 2010, 21:45

illusion napisał(a):nigdy nie widzialem dziwniejszych wymagan, niedlugo ludzie beda zakladali tematy, szukam nowego mercedesa klasy s , ale do 5000 zl , moze nie miec foteli w srodku , bo przeciez moge jezdzic na skladanym foteliku wedkarskim.

Dobrze powiedziane, przychylam się, za 5 tyś to można rozglądnąć się za oryginalnym kompletem alufelg do tego samochodu :wink:
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

20 Lut 2010, 22:33

Fiata 126p przestano produkować dokładnie 22września 2000r ale wcześniej wyszła limitowana wersja maluchów pod nazwą Happy End (500sztuk żółtych i 500sztuk czerwonych).A co do Opla Corsy to do 10tys znajdziesz takową z rocznika 2000-2001.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

21 Lut 2010, 21:16

Za 10 tyś znajdziesz też bardzo fajne Polo albo Honde Civic,wystarczy tylko dobrze poszukac.
Alkomaty
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

21 Lut 2010, 21:24

Ale napewno nie będzie to auto max 8letnie jak autor tematu chce.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

23 Lut 2010, 13:33

a cienias 700 z klimą musi mieć ciekawy rozkład mocy klima/napęd - 50/50?
Serce bije w tempie obrotów maszyny
bodziokardasz
Zaawansowany

Miejscowość: Czarna Ziemia

23 Lut 2010, 13:57

Nie słuchaj Barola , nie kupuj Matiza ! On jako fan Daewoo jest nieobiektywny :P
Pewnie ( a raczej na pewno ) wiesz więcej ode mnie na temat Matiza ,ale ja i tak będę z uporem maniaka odradzał go wszystkim kupującym nowe auto. Znam osobę która ma tyle problemów ze swoim Matizem że odechciewa się jakiegokolwiek kontaktu z marką Daewoo. Właśnie przez to co widzę co się dzieje z tym autkiem jestem dość negatywnie nastawiony do tej marki. Auto garażowane od samego początku (kupiony od nowego) ,wymieniane oleje filtry ,bezwypadkowy ,jeden właściciel a auto sypie się jeżeli chodzi o karoserię pali 7,5 -8,5 w mieście cały czas trzeba wymieniać jakieś pojedyncze elementy ,wyciekający olej i stałe problemy z hamulcami. Do można jeszcze dodać nijaki wygląd i zero przyśpieszenia oraz absolutny brak miejsca. Ano jeszcze wzrost bicia serca przy każdym skręcie. Mógłbym pisać dalej ale nie chce mi się tracić tyle czasu...

Z tego wszystkiego zapomniałem napisać jakie auto radze :P
A więc bez zbędnych szczegółów Seat Cordoba 1999- 2003 1.9 TDI
Sonimul
Nowicjusz

Miejscowość: Trójmiasto

23 Lut 2010, 14:18

Ja tylko tak zaproponowałem Matiza :roll:
Barol
Awatar użytkownika

23 Lut 2010, 14:25

Ale ja Cię nie atakuje ,tylko odradzam kupno tego samochodu :P
Tekst roku:
"Ohhhhhhhhhh ! Ale urwał !"
Sonimul
Nowicjusz

Miejscowość: Trójmiasto

23 Lut 2010, 14:35

No ja wiem :wink:
Barol
Awatar użytkownika

20 Gru 2010, 02:45

Ponawiam temat i mam takie pytanko- iloletnią Pandę byłbym w stanie kupić za 10 tys. złotych?
Prince
Nowicjusz

20 Gru 2010, 08:29

Z początku produkcji spokojnie coś wyrwiesz (2003rok).
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
te dwie Pandy wydają mi sie wporządku i w dodatku u Ciebie w mieście.
Barol
Awatar użytkownika