Littlewing napisał(a): Zaraz będzie 2020 więc może jakoś przeczekać do stycznia, aż ceny znów pojda w dół?
na to nie licz ...auta z roku na rok sukcesywnie drożeją, małe auta tracą tak naprawdę bardzo mało na wartości, w styczniu czy lutym nikt Ci przecież nie przeceni np. z marszu 5000zł w dół ...bo jest 2020r ...i co z tego....bywa że 10 letnia corsa kosztuje 50% ceny nowego...
10 lat temu 9-10letnia astra kosztowała 2500-3000 euro max, teraz trzeba zapłacić za 9-10 letnią astrę 4800-6500 Euro
pomyśl ..sprowadzę auto w listopadzie czy grudniu, i przywiozę w styczniu i co mam od razu przecenić o kilka tys w dół i np. stracić na tym? kto tak by robił?
jakieś takie masz "januszowe" podejście do zakupu samochodu.
Dalej widać że szukasz przede wszystkim CENY a nie dobrego samochodu...a tak to zawsze ktoś kupuje kondoma i to ..przebitego
mam też takich klientów którzy zapowiadają się od tygodnia , półtora tygodnia i nie mogą dojechać bo a to deszcz, a to katar, a to wyjazd, a to sraczka, itp ...a za samochód już dawno pieniądze przeliczyłem
![Śmiech :lol:]()
bo ktoś przyjeżdża, jedziemy na SKP..pełny przegląd , sprawdzamy i sprzedajemy , krótko i na temat.
![OK :ok:]()