REKLAMA
= Budżet: do wydania mam 7.000 zł, ale musze zmieścić w tym przerejestrowanie i ubezpieczenie
= Rejon: Dolnosląskie, Wrocław
= Użytkowanie: 80% to trasa, 2 weekendy w miesiącu wyjazdy do miejscowości oddalonych około 250km i drogi powrotne, raz na około dwa miesiące trasa +1000km. Pozostałe 20% to głównie jazda na zakupy
= Własne potrzeby: Nadwozie kombi i klima muszą być bezapelacyjnie. Reszta to już opcje Zależałoby mi na przestronności auta, niskiej awaryjności (albo niewielkich kosztach naprawy) i w miarę ekonomicznej jeździe (wolałbym diesla ale zagazowana benzynka tez jak najbardziej pasi). Moc jest sprawa marginalna - aby jeździło na tyle żeby nie być zawalidrogą na autostradzie Linia zewnętrzna: wystarczy ze będzie trochę ładniejsza od Poloneza i wystarczy (no ale im ładniejsze tym lepiej). Fajnie tez gdyby nie było starsze od absolwenta gimnazjum
Żadnej narodowości się nie boję (no może Włochów trochę), mój wzrok najchętniej podąża ku Francuzom.
Kurde, ale się zrobiła lista tych wymagań... No ale może coś uda się Wam podpowiedzieć
EDIT: Auto przewidziane jest na dwa, maks trzy lata.
Pozdrawiam
Łukasz