Mało awaryjne, wytrzymałe auto do 6000zł?! Pomocy!

25 Wrz 2010, 14:04

Witam, tak jak w temacie poszukuję mało awaryjnego, ekonomicznego i wytrzymałego auta do pracy w kwocie do 6000zł. Auto ma służyć tylko i wyłącznie do dojazdu do pracy oraz jak wiadomo na małe zakupy. Z samochodu będzie korzystać tylko jedna osoba. Miło by było gdyby to było jak najmłodsze auto... także nie wiem co możecie mi poradzić? Sprawa jest pilna i zależy mi na czasie. Pozdrawiam
stajo7
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

25 Wrz 2010, 14:08

Opel Corsa B,VW Polo III,Nissan Micra K11 albo taka madzia [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mercedes-Benz A 45 AMG fascynujący samochód kompaktowy
    Po raz pierwszy w historii sportowy oddział Mercedes-Benz prezentuje fascynujący samochód kompaktowy. A 45 AMG to element strategii "AMG Performance 50", stworzonej dla uczczenia 50. urodzin AMG w 2017 roku. Do jego ...
    Komfort, styl i odwaga - Trzy dekady Lexusa
    Świat motoryzacji jest barwny i interesujący. Ale nie byłby taki, gdyby nie producenci prezentujący zupełnie inne podejście do tworzenia samochodów. W tym roku mija dokładnie 30. lat, odkąd kolorów motoryzacyjnemu ...