Małopolskie Centrum Elektroniki Samochodowej

21 Maj 2008, 13:06

..zamówiłem sterownik do MB o konkretnym numerze katalogowym - potwierdzili że jest i wysyłają.Przesyłka doszła,zapłaciłem 1800zł.
Rozpakowałem a w srodku jakiś sterownik bez oznaczeń i wizualnie zupełnie inny tj.niemożliwy do podłączenia...Uznano moją rację i odesłałem.
Zdarzenie miało miejsce na początku września ub.roku i do dzisiaj nie zwrócono mi kasy.
Najlepsze w tym jest to że dzisiaj potrzebują od jakiegoś serwisu potwierdzenia o niemożliwości podłączenia tego co im odesłałem.
Na ALLEGRO mają już chyba czwarty nick.
Kasa się kręci... :
Nie istnieje wiedza skończona...
oldstaszek
Nowicjusz

Miejscowość: Brzeg
Prawo jazdy: 0- 0-1967
Auto: XM + C6
Silnik: 2,5TD + 2,7 HDI
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback

14 Cze 2008, 12:51

Jestem klientką tej firmy i niestety państwa opinie sa dla mnie absolutnie niezrozumiałe . Mam małe dziecko z porazeniem mózgowym i co dzień dojęzdzam 47 km na zabiegi które wymagają transportu . Moje mistchubischi ma ponad 15 lat i automatyczną skrzynie biegów . Nie było mnie stać na na zakup nowego sterownika , firma zamontowała go nieodpłatnie . Dziekuje badzo , jestem bardzo wdzieczna pomimo tych opini zawsze zgłosze sie was z problemem i będę polecać
katarzyna
kanka6
Nowicjusz

Miejscowość: tarnów

14 Cze 2008, 14:14

Hmm....ale odnośnie jakiej firmy Pani pisze?? Bo coś nie bardzo rozumię...
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

14 Cze 2008, 18:51

Tylko że tu nie ma żadnych opinii? Żeby jeszcze zechciała Pani jakieś sprostowanie napisać o co dokładnie chodzi bo post wygląda jak wyrwany z jakiegoś kontekstu i nie do końca wiadomo o co chodzi.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

15 Cze 2008, 19:23

Moja opinia jest w odniesieniu do Małopolskiego Centrum Elektroniki Samochodowej.

Przyłączono do odpowiedniego tematu
Admin
katarzyna
kanka6
Nowicjusz

Miejscowość: tarnów

12 Wrz 2009, 11:46

No tak...aby było ciekawiej - w Krakowie są dwie firmy o takiej nazwie a właściwie były.
Dzisiaj jedna z nich nazwała się LOGTECH - i o tą firmę chodzi.
Ostatnio edytowany przez oldstaszek, 12 Wrz 2009, 21:00, edytowano w sumie 1 raz
Nie istnieje wiedza skończona...
oldstaszek
Nowicjusz

Miejscowość: Brzeg
Prawo jazdy: 0- 0-1967
Auto: XM + C6
Silnik: 2,5TD + 2,7 HDI
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opel Calibra GTC Concept
    Silnik 2.8, 325 KM. Bardzo podobna jest do Isignii, a ta jak wiadomo była i jest świetna. A wy co myślicie na temat nowej calibry? Jeszcze dodam, że ma kosztować około 200 tysięcy gdzieś to na angielskiej stronie przeczytałem. ...