Maluch Dakar??

14 Kwi 2010, 16:40

Witam. Mam dosyć nie typowe pytanie. Chciałbym wiedzieć czy jakiś Maluch kiedykolwiek oficjalnie lub nie oficjalnie ukończył rajd Dakar albo jakiś rajd w tym stylu, interesuje się tym ponieważ mam kolegę który się zapiera ze tak było ale oprócz tego nie podał żadnej informacji. Jeśli ten temat to po prostu jakiś śmieszny wymysł to przepraszam jeśli jednak taka sytuacja miała miejsce to może ktoś wiec coś więcej. Wujek google niestety nie wyjaśnił mi na szybkości tego problemu. Z góry dzięki za pomoc.
dziwak
Nowicjusz

Miejscowość: Okolice

14 Kwi 2010, 17:08

Koledze mogły się pomylić rajdy z racji podobnej scenerii - w 1984r., w rajdzie Akropolu wystartował Szerla. Oficjalnie 126p nigdy nie wystartował w innych rajdach mistrzostw świata.
pawelMX6
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Gdynia
Auto: Nie mam

14 Kwi 2010, 17:17

Swego czasu na allegro był maluszek z małopolski który przejechał pół Europy,wystawiony był na aukcji dla WOSP,ale niestety nic niewiem co dalej i był jeszcze jeden maluszek który też troche Europy zwiedził i tutaj masz więcej info http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/26440 .Może to dużo nie wnosi do tematu ale napisałem o tym z czym sie spotkałem.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Jak jeździć po nawałnicy?
    W lecie często nawiedzają nas intensywne burze, gwałtowne opady deszczu i nawałnice. Takie warunki atmosferyczne są bardzo niebezpieczne w szczególności dla kierowców. Pod wpływem silnego wiatru łamią się gałęzie, ...