witam kupilem malucha do rajdowania po nieopodal znajdujacym sie poligonie. w czasie powrotu z rajudu maluch nagle stracil moc ledwo doczlapalem sie na 2-jce do domu (2km po ulicach). teraz nie darady odpalic bolida. gdy ciagne go na lince strzela tylko z tumika. poradzcie co zrobic. a sprawdzilem swiece i iskra jest wiec chyba go nie zalalem. pozdrawiam
jaki to maluch? Jak jest to elegant to masz tam juz elektroniczny zaplon sprobuj odloczyc klemy od ako na jakies 2 h jak nie pomoze to bedziesz musial najprawdopodobniej wymienic ten zaplon. Ale nie jestem pewny na 100%
jak mój malec nagle tracił moc to zazwyczaj przewód poluzował się na świecy i chodził na jednym garze, a jak zagasiłem to już nie dało się odpalić. Naturalnie trzeba sprawdzić oba przewody, jak są zamocowane, czy nie "kopią", rezystancję cewki zapłonowej, styki przerywacza. Prawie na pewno to problem natury elektrycznej.
w sumie bede sprawdzal wszstko po kolei. koszty nie sa duze, a moze sie czegos naucze. musze przyznac ze naprawde polubilem to autko. usmiechy na twarzach ludzi gdy jade z kolegami na poligon sa bezcenne. autko wyje jak wyscigowka wszyscy nam machaja ahhaah. narod naprawde dazy go sentymentem! do tego prostota jego konstrukcji oraz mozliwosci terenowe (klady nie maja w terenie szans) pozdrawiam milosnikow modelu.
Kopiowanie samochodów Policyjne źródła donoszą,że w ostatnim czasie bardzo wzrosła ilość kradzionych samochodów.A właściwie nie kradzionych,ale kopiowanych.Polega to na tym,że kradzione sa dokumenty samochodu i na ich podstawie jest ...
Opel Calibra GTC Concept Silnik 2.8, 325 KM. Bardzo podobna jest do Isignii, a ta jak wiadomo była i jest świetna. A wy co myślicie na temat nowej calibry? Jeszcze dodam, że ma kosztować około 200 tysięcy gdzieś to na angielskiej stronie przeczytałem. ...
dzieki za pomoc wszystko jasne. troche sie pobrudzilem po czym stwierdzilem ze nie uda mi sie rozszyrowac tej zagadki. pojechalem do mechanika. diagnoza - uszczelka pod glowica. koszta przewyzszaja cene auta wiec ciekam na allegro szukac nastepnego podroznika po nieznanych trasach dzeki all
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.