REKLAMA
Witam serdecznie i proszę o pomoc!!!
Moja cudowna matizyna umiera uszczelka pod głowicą itp itd i szukam następcy
Budżet to 5 tyś jak okazja życia to 6 ale to maks !!!
Chcę autko azjatyckie ze względu na silniki i ich kulturę pracy, nie zawodność i to coś po nogą....
Dotychczas miałem okazję posiadać Tico, 106 i matizynę. Mam już dosyć aut bez tego czegoś pod nogą i chciałbym w miarę spokojnie i bezpiecznie wyprzedzić na drodze. A japoniec, ponieważ miałem okazję jeździć vagami, skodami, francuzami i po prostu nie... i ich ta niezawodność, przebiegi...
Autko do jazdy po Wrocławiu i czasem trasa 200 km (raz na miesiąc)
Furmanka z opcją pod gaz (z gazem ciężko coś znaleźć niestety).gi
Jeżdżę sam lub z dziewoją i nie chce czegoś dużego
Analizując swój budżet silniki jakie wytypowałem to 1,3 1,4, z przykrością stwierdzam, że na moje ukochane 1,6 i 100km za mało dolarów mam
Nie wierzę w cuda, okazję, mirków i januszy itp ... raz się przejechałem i miałem piękną skarbonkę
Z wyposażenia potrzeba mi:
- wspomaganie (dotychczas nie miałem)
- jak będzie coś to ekstra to fajnie
Autka jakie wytypowałem (kolejność jest pod względem walorów estetycznych, ale schodzą one na dalszy plan) :
Honda Civic vI
Toyotka e11
Colt Baleno
Lanos
Poza tym w grę wchodzą, niestety brak ofert:
Toyota starlet, subaru justy
Mam parę typów jakie wybrałem po przejrzeniu portali znanych mi czyli olx allegro otomoto. Wolałbym autko z okolic dolnośląskiego
[link do oferty na Olx wygasł] mój faworyt ma wszystko czego chcę,
[link do oferty na Olx wygasł] Rzeczowy opis i chyba uczciwy sprzedawca...
[link do oferty na Olx wygasł] Diesel... ale wygląda ciekawie jak tu wygląda spalanie?
[link do oferty na Olx wygasł] takie super autko i od razu zamiana?
[link do oferty na Olx wygasł] na bank bym chciał sprawdzić je na stacji diagnostycznej. Jaki jest koszt rejestracji mniej więcej
[link do oferty na Allegro wygasł]
Strasznie podobają mi się hondy ale cholernie ciężko jest coś znaleść sensownego
[link do oferty na Allegro wygasł]
podobno fajne autko i nie doceniane , ale nie miałem z nim styczności
[link do oferty na Olx wygasł] racjonalizm podobowiada
Proszę o komentarze