Mam 7 aut do wyboru - doradźcie które i dlaczego, proszę

12 Lip 2009, 13:32

Chodzi o mocne auto, w cenie ok. 25000zl, najlepiej w gazie.

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł]

mesel
Nowicjusz

Miejscowość: Łowicz

12 Lip 2009, 21:06

nawet się nie zastanawiaj Only Mazda 6, bije wszyskich na leb i szyję
andrewb25

12 Lip 2009, 21:15

Ten ostatni Seat to chyba jakieś nieporozumienie przy tych 6 samochodach od góry :razz:
Mazda 6 pięknie się prezentuje, mi w oko wpadła jeszcze ta A6. Też ładna, jednak Mazda jest najładniejsza moim zdaniem.
Co do BMW serii 5 to mój znajomy ma identyczną tylko czerwoną i muszę powiedzieć że mimo że kupił ją niedawno to wcale nie jest zachwycony nią, mówi że czuć masę auta na zakrętach, silnik nie pali najmniej poza tym wnętrze mogło by być ładniejsze ale to kwestia gustu.
Ja stawiam na Mazde.
stasiowski121

12 Lip 2009, 21:40

Szczerze mówiąc to śmiać mi się chce, kiedy widzę wylansowanego kolesia, który podjeżdża wypasionym BMW na stacje i leje gaz. No sorry, ale jak chcesz sie wozić i stać Cię na BMW to chyba też wysupłasz kasę na benzynkę nie ? No, ale to tak poza tematem.

Ja również postawie na Mazdę, ale może tak Passata albo A6 ale w Dieslu ?
Sebastianos
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Auto: Peugeot 508 SW
Silnik: 1.6 THP
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2012

13 Lip 2009, 10:19

Myślę,że Passat nie robi obciachu przy "zródełku z LPG". Jest za to w miarę solidny i tańszy w wymianach od Audi.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback

18 Lip 2009, 12:10

Sebastianos napisał(a):Szczerze mówiąc to śmiać mi się chce, kiedy widzę wylansowanego kolesia, który podjeżdża wypasionym BMW na stacje i leje gaz. No sorry, ale jak chcesz sie wozić i stać Cię na BMW to chyba też wysupłasz kasę na benzynkę nie ? No, ale to tak poza tematem.

glupoty gadasz. LPG to ekologia, jest to paliwo duzo bardziej przyjazne srodowisku niz PB. sam niejednokrotnie widzialem porshe cayenne czy mercedesy s-ki zasilane gazem LPG, wlasciciele nie dosc ze jezdzą oszczędniej to dbają przy tym o srodowisko
boohmacher
Nowicjusz

Miejscowość: WARSZAWA

18 Lip 2009, 21:26

jak kogoś stać na taki samochód to znaczy że ma przepłacać na pb. bez sensu
hiszpan1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Madryt

18 Lip 2009, 21:50

jak sie nie ma miedzi to sie na du.pie siedzi
andrewb25

18 Lip 2009, 23:18

boohmacher napisał(a):
Sebastianos napisał(a):Szczerze mówiąc to śmiać mi się chce, kiedy widzę wylansowanego kolesia, który podjeżdża wypasionym BMW na stacje i leje gaz. No sorry, ale jak chcesz sie wozić i stać Cię na BMW to chyba też wysupłasz kasę na benzynkę nie ? No, ale to tak poza tematem.

glupoty gadasz. LPG to ekologia, jest to paliwo duzo bardziej przyjazne srodowisku niz PB. sam niejednokrotnie widzialem porshe cayenne czy mercedesy s-ki zasilane gazem LPG, wlasciciele nie dosc ze jezdzą oszczędniej to dbają przy tym o srodowisko

Porsche Cayenne powiadasz i Mercedesy S :razz: a w tej bajce były smoki ?
Sebastianos
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Auto: Peugeot 508 SW
Silnik: 1.6 THP
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2012

19 Lip 2009, 10:15

andrewb25 napisał(a):nawet się nie zastanawiaj Only Mazda 6, bije wszyskich na leb i szyję

Jeśli ta Mazda 6 pochodzi z rocznika 2003 to lepiej sobie odpuść. Użyli jakiejś tandetnej blachy i teraz strasznie rdzewieją drzwi i nadkola (kilku znajomych ma lub miało i każdego to spotkało). Jeśli nie będziesz miał gwarancji na blachę to trochę kaski z portfela wysypiesz
Luiz
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Völklingen [D]