Czy od samochodu posiadającego sterownik pracy silnika wolno odłączyć akumulator, nie powodując rozprogramowania tego sterownika. Jak ktos moze mi przeslac jakies materialy na ten temat to bardzo prosze lub jak ktos moze mi to opisac dlaczego nie lub tak.
wydaje mi się że w każdym samochodzie można odłączyć akumulator choćby dlatego żeby go wymienić,ale przy wyłączonym zapłonie. mogę się mylić. pozdrawiam
wlodek1WP napisał(a):wydaje mi się że w każdym samochodzie można odłączyć akumulator choćby dlatego żeby go wymienić,ale przy wyłączonym zapłonie. mogę się mylić. pozdrawiam
raczej nie inaczej... akumulator wymieniasz tylko przy wyłączonym silniku! a przecież jest tak, że jak odłączysz akumulator to resetujesz kompa robi się tak np. wtedy gdy komp ma jakieś błędy. chyba, że się mylę...
Limuzyna Audi A8 L extended Życzenie klienta jest priorytetem dla czterech pierścieni, nawet wtedy gdy wymagania wydają się niezwykłe. Przykładem takiego podejścia jest przygotowanie specjalnej wersji Audi A8. Na zamówienie jednego z europejskich ...
Po zimie warto sprawdzić stan techniczny swojego auta Po zimie warto sprawdzić stan techniczny swojego auta i przygotować je do cieplejszych warunków. Chociaż w tym roku zima była łagodna, to jednak nasz samochód przez kilka miesięcy był narażony na działanie mrozu oraz substancji ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.