kuku12345 napisał(a):co mam teraz zrobic auto bylo kupione na gieldzie
Odwiedzić niemiecki wydzial komun ikacji gdzie samochod byl ostatnio zarejestrowany w celu uzyskania duplikatu DR samochodu.Mozesz tez porozmawiać z kompetentna osoba w naszym WK.Moze Ci pomoze w rozwiązaniu tego problemu....
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
dzwonilem dzisiaj do WK i okazaly sie tam malo kompetentne po rozmowie i przedstawieniu sytulacji powiedziano mi ze nie moge zarejstrowac auta gdy powiedzialem jej ze mam teraz wstawic samochod w obrazek to powiedziala mi jeszcze ze raczej sie nie zmiesci ;/// wrrr chamstow w tym WK w polsce ((( złozylem skarge u naczelnika na ta osobe
znalazlem jenda osobe ktora moze mi to zalatwic zna niemiecki i przetlumacza odrazu priefy na polski i moze cos poradzi tylko chce za to 2500 zl dopiero w piatek sie dowiem czy da rade cos z tym zrobic dzieki za pomoc
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Które samochody elektryczne i hybrydowe można sprzedać korzystnie? Samochody hybrydowe i elektryczne segmentów A i B to dla wielu kierowców idealne rozwiązanie do miasta. Oferta zelektryfikowanych aut miejskich staje się coraz bogatsza, a ich ceny bardziej akceptowalne. Rozważając ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.