Mapa Białorusi

20 Mar 2010, 00:48

Witam!!
Niedługo wybieram się z rodziną na Białoruś. Problem w tym że nie wiem jaka jest dobra mapa Białorusi?? Posiadam AutoMapę 5 EU kupowaną w tamtym roku i na Białorusi zaznaczonych jest tylko kilka dróg z czego i tak większość prowadzi do Mińska, a my jedziemy na północ (Białorusi a tam w ogóle nie ma zaznaczonej żadnej drogi:/) Już się nawet zastanawiałem czy nie lepiej jechać przez Litwę a potem wjechać na Białoruś (miejscowość do której jedziemy jest położona przy samej granicy Białorusi, Litwy i Łotwy) ale słyszałem że drogi na Białorusi wcale nie są złej jakości (wręcz przeciwnie - podobno o wiele lepiej niż w Polsce) więc nie opłaca się nadrabiać kilometrów.
Jaka by była dobra mapa z możliwością instalacji na Win CE 5 która obejmowała by więcej dróg niż AM?? Czy jest różnica pomiędzy AM 5 a 6 w pokryciu dróg na Białorusi?? Problem jest nawet z dostaniem papierowej mapy Białorusi w Polsce i nie wiem jak to jest z nawigacją. Google maps wylicza mi normalnie całą trasę i wszystko jest zaznaczone.
Proszę o pomoc...
Kamilp
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2001

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus IS z mocną V-ósemką lub V-szóstką?
    Wygląda na to, że Lexus po raz kolejny szykuje coś specjalnie dla fanów szybkich sedanów. Wniosek, który japońska marka złożyła w amerykańskim urzędzie patentowym, sugeruje, że w przyszłości na drogi ...