Mapa do laptopa??

22 Cze 2008, 10:51

Witam może mi ktos podać jaka jest najlepsza mapa do laptopa jesli nie ma się nawigacji, chodzi mi o mapke w której ustawiasz początek trasy--> koniec trasy i pokazuje ile kilometrów gdzie trzeba skręcić coś ala
http://mapy.google.pl/

Bardzo dziękuje i proszę o wyrozumiałość bo nie mam o tym zileonego pojęcia :D
muniek
Nowicjusz

22 Cze 2008, 22:49

Wystarczy zwykła mapa Polski.Wczoraj widziałem najnowszą Mapę Polski w Mediamarkt za chyba 40 zł.Możesz zaplanować sobie na niej trasę,a nawet punkty,przez które chcesz przejechać(VIA).Pokazuje też ile km jest do przejechania,jak najedziesz myszką na dany obiekt i klikniesz "i",to wyświetli ci się co to jest za obiekt.Są też na niej zanaczone fotoraday i jak się nie mylę czarne punkty,ale tego nie jestem pewnien.Są na niej też szczegółowe palny miast oraz opis ciekawych miejsc w poszczególnych maistach.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

03 Lip 2008, 10:51

Jeżeli szukasz mapy albo nawigacji to proponuję NaviExperta - nawigacja na komórkę. Poprowadzi cię dokładnie z punktu A do B przez C,D,E...., powie o korkach, fotoradarach, niebezpiecznych miejscach, remontach, stacjach bęzynowych restauracjach itp. Cena też jest rozsądna, no i duży wybór zbonamętów
Edee82
Nowicjusz

23 Lip 2008, 13:42

IGO i AutoMapa - mapy głównie na GPS również można używać na laptopie.
Rumpel
Nowicjusz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wodorowa ciężarówka Toyoty na ulicach Los Angeles
    Mieszkańcy Los Angeles i Long Beach będą mieli niedługo okazję oswoić się z widokiem zaskakująco cichej ciężarówki. 23 października rozpocznie się długofalowy test prototypowego samochodu ciężarowego Toyoty napędzanego ...
    Spokojna emerytura sportowych legend Toyoty
    Zdjęcia tego auta obiegły ostatnio strony poświęcone sportom motorowym. Toyota Supra czwartej generacji, która jeszcze w 1999 roku brała udział w wyścigach japońskiej serii, teraz niszczeje pod jednym z warsztatów. ...