Mapa do laptopa??

22 Cze 2008, 11:51

Witam może mi ktos podać jaka jest najlepsza mapa do laptopa jesli nie ma się nawigacji, chodzi mi o mapke w której ustawiasz początek trasy--> koniec trasy i pokazuje ile kilometrów gdzie trzeba skręcić coś ala
http://mapy.google.pl/

Bardzo dziękuje i proszę o wyrozumiałość bo nie mam o tym zileonego pojęcia :D
muniek
Nowicjusz

22 Cze 2008, 23:49

Wystarczy zwykła mapa Polski.Wczoraj widziałem najnowszą Mapę Polski w Mediamarkt za chyba 40 zł.Możesz zaplanować sobie na niej trasę,a nawet punkty,przez które chcesz przejechać(VIA).Pokazuje też ile km jest do przejechania,jak najedziesz myszką na dany obiekt i klikniesz "i",to wyświetli ci się co to jest za obiekt.Są też na niej zanaczone fotoraday i jak się nie mylę czarne punkty,ale tego nie jestem pewnien.Są na niej też szczegółowe palny miast oraz opis ciekawych miejsc w poszczególnych maistach.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

03 Lip 2008, 11:51

Jeżeli szukasz mapy albo nawigacji to proponuję NaviExperta - nawigacja na komórkę. Poprowadzi cię dokładnie z punktu A do B przez C,D,E...., powie o korkach, fotoradarach, niebezpiecznych miejscach, remontach, stacjach bęzynowych restauracjach itp. Cena też jest rozsądna, no i duży wybór zbonamętów
Edee82
Nowicjusz

23 Lip 2008, 14:42

IGO i AutoMapa - mapy głównie na GPS również można używać na laptopie.
Rumpel
Nowicjusz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Jak bezpiecznie pokonywać zakręty?
    Pokonywanie zakrętów nie jest takie łatwe, jakby mogło się wydawać. Redukcja prędkości i skręcenie kierownicy to nie jedyne zadania, jakie musi uwzględnić kierowca. Kluczowa jest płynność wykonania manewru, a do tego ...