Witam
Niedawno kupiłem samochód i w środku był GPS Clarion Nax943dv potrzebuje do niego lub kompatybilna z nią mapą najlepiej polski , bo teraz mam tylko mapę Włoch Austrii Węgier jakiś tam państw. Od kilku dni szukam i nie mogę znaleźć Prosze o Pomoc
Ostatnio edytowany przez off!, 23 Kwi 2010, 17:33, edytowano w sumie 1 raz
Jak rozkodować radio w samochodzie Renault? Bardzo często podczas chwilowej utraty zasilania radio w samochodach marki Renault jak i Dacii będzie wymagało wpisania kodu do jego uruchomienia. Problem ten może się pojawić np. po chwilowym odłączeniu akumulatora bez podtrzymania ...
10 ciekawostek na temat Toyoty Toyota to dziś największy koncern motoryzacyjny świata i jedna z największych firm na naszym globie pod względem przychodów. Japońska marka odnosi sukcesy na rynkach od Ameryki, przez Europę i Azję, aż po Australię. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.