Mapa Polski Mazda 6 2008r.

25 Kwi 2014, 15:30

Witam.
Szukam Mapy Polski do Mazdy 6 2008 rok, czy ktoś taką posiada?...
Mam oryginalną Navi i Mapy Europy z Denso ale niestety nie ma w niej Polski. Może kto ma jakieś informacje na temat mapy skąd ją pobrać albo przerobić starą i dograć mape Polski.
Dzięki serdecznie za jakieś info.
Pozdro!! :)
bykolo
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 01 01 2009
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Mazda 6 2008
Silnik: 2.0 140km
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

25 Kwi 2014, 19:01

bykolo napisał(a):Witam.
Szukam Mapy Polski do Mazdy 6 2008 rok, czy ktoś taką posiada?...
Mam oryginalną Navi i Mapy Europy z Denso ale niestety nie ma w niej Polski. Może kto ma jakieś informacje na temat mapy skąd ją pobrać albo przerobić starą i dograć mape Polski.
Dzięki serdecznie za jakieś info.
Pozdro!! :)

Kolego, jeśli masz oryginalną nawigację do tego modelu, to powinieneś mieć mapę polski, mam z tego samego rocznika Mazdę 6 i jest mapa polski. A jeśli szukasz to naprawdę życzę ci powodzenia, nawet ASO ci nie pomoże, przerabiałem to już chcąc zaktualizować na nowszą, i zawsze to samo.....LEPIEJ KUPIĆ NOWĄ NAVI :D
Kod do radia
AUDI, VW, Nissan LCN Bosh.
Pozdrawiam.
dekster
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Morąg
Auto: Mazda 6

26 Kwi 2014, 15:56

Niestety ja właśnie Polski nie mam a posiadam trzy płyty oryginalne i na żadnej z nich nie ma Polski.
Kolego a mógłbyś wrzucić na jakiś server tą twoją mapę? bardzo bym Cię prosił no bo mam pusty ekran na nawigacji a to tak brzydko wygląda że masakra :(
Kupiłem samochód z nawigacją a tu się okazuje że nie można nigdzie dostać mapy Polski, to jakieś nie porozumienie :evil:

Coś gdzieś wyczytałem na googlach że od Jaguara podchodzi mapa, ale nie wiem z jakiego modelu samochodu...
bykolo
Nowicjusz
Awatar użytkownika

26 Kwi 2014, 16:02

bykolo napisał(a):Niestety ja właśnie Polski nie mam a posiadam trzy płyty oryginalne i na żadnej z nich nie ma Polski.
Kolego a mógłbyś wrzucić na jakiś server tą twoją mapę? bardzo bym Cię prosił no bo mam pusty ekran na nawigacji a to tak brzydko wygląda że masakra :(
Kupiłem samochód z nawigacją a tu się okazuje że nie można nigdzie dostać mapy Polski, to jakieś nie porozumienie :evil:

Coś gdzieś wyczytałem na googlach że od Jaguara podchodzi mapa, ale nie wiem z jakiego modelu samochodu...

Postaram się, tylko od razu piszę że nie ma lektora po polsku
Kod do radia
AUDI, VW, Nissan LCN Bosh.
Pozdrawiam.
dekster
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Morąg
Auto: Mazda 6

26 Kwi 2014, 16:03

Ok, mi to nie przeszkadza, chodzi mi tylko o Polskę.
bykolo
Nowicjusz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Rosjanie wybrali coupé roku
    Lexus RC został ogłoszony najlepszym coupé w corocznym plebiscycie Car of the Year in Russia. W głosowaniu wzięło udział ponad milion osób. W 20 segmentach Internetowy plebiscyt trwał przez ponad trzy miesiące ...