Maserati 422 2.0 biturbo z 1990

24 Wrz 2009, 14:27

Mam okazje dostac wyzej wymieniony pojazd od znajomego za grosze powiem ze strasznie mi sie spodobal ma proste ksztalty ale jednoczesnie cos w nim jest znajomy go niechce bo twierdzi ze ochydny jest ale to moze moj wypaczony gust
no i oczywiscie na silnik tez narzekac nie mozna
tylko teraz jest dylemat
czy dostane do tego auta w ogole jakiekolwiek czesci? pol dnia przegladalem wczoraj internet i nie znalazlem kompletnie nic zadnych czesci
co sadzicie i myslicie?
naprawde fajna sztuka zadbana i na zewnatrz i w srodku 99% oryginalne czesci i dlatego tak mnie zainteresowalo
wreszcie moglbym sie pozbyc mojego fordzika moze ktos sie skusi? :D
ford scorpio z 94 roku 2.4l v6 benzyna+lpg automat alusy abs klima za 3000 oddam
Svinks
Nowicjusz

Miejscowość: Jarosław

27 Wrz 2009, 17:34

Svinks teraz piszesz ,że Maserati cię zainteresowało a potem napiszesz,że cię sponiewierało! :wink: No chyba ,że chcesz go kupić jako lokatę kapitału i do szopy z nim,to tak ale musisz na zyski poczekać wiele lat a wtedy pewnikiem rdza go ciupnie :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...