Prosze o kod do radia Reanault scenic Kod na bocznej sciance to 8200300860TI784 Z góry dzieki
...Ti 784 kod = 2570 ...TL784 kod = 8579
GG:21976197, mail, PW: ikonki po prawej Kody do radia: Seat, Skoda, Audi, VW, Opel, Ford, Renault i inne, również odczyt kodów z pamięci EEPROM oraz odczyt wsadów BIN.
Szyd3rc4 napisał(a):Witam,mnie też dopadł problem braku kodów dla: BECKER Model: BE2580 Serial: 55150916 nie wiem co mam jeszcze podać... z góry dziękuję za pomoc.
Hennessey Venom F5 - jeden z najszybszych samochodów na świecie Hennessey Venom F5 to samochód produkowany przez amerykańską firmę Hennessey Performance. Jest to jeden z najszybszych samochodów na świecie, stworzony z myślą o oferowaniu niezapomnianych wrażeń z jazdy. Venom ...
Apple CarPlay w samochodach marki Lexus Samochody Lexus wyposażone w pakiet aplikacji Enform 2.0 oraz auta Toyoty z pakietem Entune 3.0 zyskają możliwość integracji ze smartfonami iPhone za pomocą interfejsu Apple CarPlay – poinformował japoński koncern, ...
No i tu chyba dowaliłem ...ponieważ gdy wyciągnąłem to dziadostwo to tak się podnieciłem, że zrobiłem fotkę tylko z prawej str.gdzie nie było nr. navi, a pewnie był z drugiej strony lub z tylu...zresztą gdzie jest ten nr.? Przepraszam za motanie się ale kupiłem Alfe166 przedwczoraj i jeszcze nie wiem co gdzie jest
Ehhh...to jest z lewej strony (przynajmniej tak wydedukowałem z fotki którą mi podesłałeś) Dzisiaj już nie mam siły tego ustrojstwa wyciągać,zrobię to jutro i napisze ten SN nawigacji. Dzięki wielkie za pomoc, miłego wieczoru i spokojniej nocy(lub odwrotnie )
A mam jeszcze jedno pytanie...bez kodu navi nie odpali radio,klima itd.(czyli komp.)? Ta nawigacja z tego co czytałem to i tak kicha-chyba ,ze się mylę,to jak możesz popraw mnie.
Wprowadzenie samego kodu od radia nic ci nie da będzie wołało o kod Navi, a tak między nami po otrzymaniu dwóch kodów wpisuje się tylko pierwszy kod od NAVI i wszystko działa Jeden problem znaleźć generator kodów. Pozdrawiam.
Kod do radia AUDI, VW, Nissan LCN Bosh. Pozdrawiam.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.