Możesz spróbować bo u nas średnio to się opłaca bo trzeba by było brać mniej od tapiceratapicera który powiedział za taką podsufitkę 300-400 zł ale trzeba mu ją przywieźć wyjętą. Materiał cieńszy i pewnie inny klej. Myślę że na czysto ma z tego jakieś 200zł. Z moich obserwacji wynika że oni biorą z metra od 70 do 120zł z materiałem, przynajmniej tak wychodzi z moich wyliczeń jak sprawdzałem ceny w kilku takich zakładach.
Niebezpieczne mrozy, śnieg i oblodzone drogi Nowy Rok przywitał kierowców bardzo niskimi temperaturami i mrożącym wiatrem, a teraz sypnęło śniegiem. W takich warunkach jazda samochodem bywa bardzo niebezpieczna.
Sztuka jazdy w warunkach zimowych Opady śniegu mają ogromny wpływ na warunki panujące na drodze – do tego stopnia, że niektórzy mało doświadczeni kierowcy zimą wolą zostawić samochód w garażu. Taki krok nie jest jednak konieczny, choć ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.