Ja w to nie wierzę! No daj spokój, on nawet grosza za to nie wziął. Wszystko trwało 3 minuty. To nie może być takie proste.
Po wymianie wydechu też mi się wydawało, że przestało. Zbieg okoliczności. No nic, dzisiaj już nigdzie nie pojadę, a jutro dam znać, czy świerszczy czy przestało.
A... i jeszcze pan stwierdził: miała pani lokatora. Pokazał na jakieś dzifengo pochodzenia i wyglądu śmieci na czym w silniku. Myszka, proszę pani, a może szczurek. Ciepło mu było.
Trafiłaś na Gentlemana to kasy za taka bzdure nie wzial i tyle,natomiast musze cie uspokoic bo ja czasami miewam swiergolenie ale wiem co mi tak swiergoli ale tylko gdy stoje,Filtr powietrza mi troche lata a nie moge go przykrecic bo mi sie urwala lapa przyspawana do pokrywy zaworow,swiergoli i przestaje, dlatego mechanik mogl znalezc przyczyne wlasciwa tego swiergolenia a teraz juz bedziesz wiedziec że swiergolic moze tez łozysko w kole lub przy wejsciu przegubu do skrzyni biegow!Pozdrawiam
No niestety świergoli dalej. Tzn zaświergoliło raz na cały dzień, mimo że starałam się to świergolenie kilkakrotnie sprowokować. Ale to może być zbieg okoliczności, jakiś lepszy dzień akurat. Niestet nie minie mnie dalsza diagnostyka sprawy:(
No więc wszystko jasne:) Sprawa była banalniejsza, niż się mogło wydawać. Linka prędkościomierza:) Skłoniłam pana w serwisie, żeby zadał sobie trud, żeby się przejechać moim autem, bo pewnie inaczej by do tego nie doszedł. Nasmarowali ją. Teraz słychać to prawie niewyczuwalnie. Można wymienić linkę w razie konieczności. Zapłaciłam 40 zł:)
I mam nadzieję, że to jest już zakończenie całej historii:)
Volvo V40 i V40 Cross Country z nowymi silnikami benzynowymi Volvo rozszerza gamę silników dwóch modeli kompaktowych. V40 będzie dostępny z jednostką T2 o pojemności 1.6 l i mocy 120 KM. W V40 Cross Country nowością będzie dwulitrowy silnik o mocy 180 KM skonfigurowany ...
Bezpieczeństwo Volvo S60 w testach zderzeniowych IIHS Amerykański instytut bezpieczeństwa IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) przeprowadził nowe testy zderzeń czołowych kluczowych samochodów z segmentu D. W testach wzięło udział m.in. Volvo S60, które ...
mam ten sam objaw co zimę ,przy 70 km/h zaczyna coś świergotać bardziej lilczeć łił-łił-łił nie zawsze tak się dzieje jak wyżucę na luz to dzwięk jest taki sam jeszcze muszę zgaśić silnik podczas jazdy będę miał pewność że to nie silnik i alternator albo łożysko w kołach lub w skrzyni zobaczę jeszcze to linkę od licznika a tak w ogóle mam wrażenie że chyba u ciebie kupiłem tego matiza jak pamiętam to było 2009 roku w marcu kolor czerwony zakupiony w tarnowie u nauczycielki ,sheri czy to ty.dam znać jak rozwiąże problem
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.