z tego co mi wiadomo wyjdzie tylko jeden model, a dalsza produkcja zależy od ilości zgłoszeń po ten 1 model , ale Maybacha cabrio i 4x4 nie widziałem masz może fotki ?
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Regeneracja przednich lamp w samochodzie - porady i instrukcja Przedstawiam opis regeneracji przednich lamp w samochodzie w którym zostały ona zniszczone przez warunki atmosferyczne, promienie UV itd. Klosze lamp były w bardzo kiepskim stanie przez co oświetlenie drogi przed samochodem ...
eee tam, będziesz zbierać przez 20 lat to na pewno Maybacha Kupisz ja już zbieram od dawana mam już ... 1000 zł jestem dobrej myśli, kiedyś na pewno stanieją
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.