z tego co mi wiadomo wyjdzie tylko jeden model, a dalsza produkcja zależy od ilości zgłoszeń po ten 1 model , ale Maybacha cabrio i 4x4 nie widziałem masz może fotki ?
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Volkswagen Caddy 4MOTION Volkswagen Caddy z napędem na cztery koła oferowany jest od 2009 roku. W 2010 roku marka zaprezentowała nową wersję tego najbardziej popularnego samochodu dostawczego Volkswagena w Polsce. Samochód został udoskonalony ...
eee tam, będziesz zbierać przez 20 lat to na pewno Maybacha Kupisz ja już zbieram od dawana mam już ... 1000 zł jestem dobrej myśli, kiedyś na pewno stanieją
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.