Witam jestem nowy na forum Na masce mojego auta są mazaje nie mam pojęcia czym zrobione ale wizyta na myjni niestety nie pomogła są one najbardziej widoczne na słońcu Może ktoś z was ma jakiś patent na usunięcie ich Dziękuje z góry za pomoc
Spróbuj pastą do usuwania rys K2. Pasta usuwa nie tylko rysy, ale też i plamy jak i zabrudzenia. Ja kiedyś tą pastą usuwałem jakieś czarne kropki z lakieru na samochodzie teścia. U siebie usuwałem wychnięte soki z drzewa. Droga nie jest ale warto spróbować.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Ekojazda dobra dla środowiska są też plusy dla kierowcy Szacuje się, że źródłem 60% zanieczyszczeń powietrza w centrach dużych miast jest transport. Do zmniejszenia tego problemu może przyczynić się ekojazda, przynosząca wymierne korzyści nie tylko w postaci redukcji emisji ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.