Witam, niedługo będe sprowadzał z sąsiadem autko. Mam na niego 30,000 - 35,000 zł. Nie znam sie jakoś tam na samochodach, dlatego pisze tutaj bo wiem ze fachowcy pomogą . Więdz czekam na wasze odp?
ja rowniez nie jestem ekspertem, ale ostatnio walkowalem podobny temat (chodzilo o nowy samochod) i zdecydowalem sie na mazde 3 - czekam na nia - zrobila na mnie duze wrazenie
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Samochodem elektrycznym 800KM na jednym ładowaniu Jeśli uważasz, że pokonanie samochodem elektrycznym trasy z Paryża na południe Francji na jednym ładowaniu jest niemożliwe, to będziesz musiał zmienić zdanie. Dzięki współpracy pomiędzy Nissanem a francuskimi kolejami ...
Kolego, jak masz duży garaż najlepiej 407. Jak mały Mazdę.
Ja mam garaż budowany na malucha ale 407 się zmieścił, jest on niższy od C4 ale dłuższy i szerszy i to bardzo dużo.
Chyba, że auto będziesz na dworze parkować.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.