Witam, niedługo będe sprowadzał z sąsiadem autko. Mam na niego 30,000 - 35,000 zł. Nie znam sie jakoś tam na samochodach, dlatego pisze tutaj bo wiem ze fachowcy pomogą . Więdz czekam na wasze odp?
ja rowniez nie jestem ekspertem, ale ostatnio walkowalem podobny temat (chodzilo o nowy samochod) i zdecydowalem sie na mazde 3 - czekam na nia - zrobila na mnie duze wrazenie
Opel Mokka w nowym segmencie samochodów SUV subcompact Nowy SUV Opel Mokka rozszerza ofertę marki czyniąc z niej pierwszego niemieckiego producenta, który wprowadza na rynek samochód w dynamicznie rozwijającym się segmencie samochodów SUV subcompact. Pomimo ...
Kolego, jak masz duży garaż najlepiej 407. Jak mały Mazdę.
Ja mam garaż budowany na malucha ale 407 się zmieścił, jest on niższy od C4 ale dłuższy i szerszy i to bardzo dużo.
Chyba, że auto będziesz na dworze parkować.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.