Jeśli ktoś szuka sprawdzonej i niezawodnej Mazdy, to polecam moją byłą https://www.mazda.warszawa.pl/samochody ... km-manual/ Mazda 3 z silnikiem benzynowym 2.0 L. Kupiłem w polskim salonie w lutym 2014 i serwisowałem ją w ASO. Teraz sprzedałem do ich komisu używanych. Dlaczego? Bo wymieniłem na nowszy model. Auto miało likwidowaną jedną szkodę, dokumentacja do wglądu.
To było drugie auto w rodzinie Właściwie żona Mazdą jeździła. A kupione było w lutym 2014 roku. Jeszcze nie sprzedane, więc zachęcam, bo naprawdę fajne, zgrabne autko
5 argumentów przeciwko Strefom Tempo 30 w polskich miastach Niekorzystny wpływ na żywotność samochodów, większe zużycie paliwa czy faworyzowanie elektrycznych pojazdów – to tylko część argumentów internautów na "nie" dla Stref Tempo 30 w polskich ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.