Mazda 323F 2.0B+LPG 96r

Czy ten samochód opłaca sie kupić?

Tak
3
50%
Nie
3
50%
Razem głosów : 6

17 Kwi 2009, 21:11

Co sądzicie o tym aucie?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Trzeba kupić letnie opony bo stoi na zimowych akumulator i do tego antena od radia i szybka kierunkowskazu
Podobno pol roku temu mial wymieniany rozrząd świece przewody
Słyszałem ze mazdy składają silniki hermetycznie ze na nim nie powinno byc smaru ani zadnych wyciekow a ja zauważyłem ze ten ma na silniku trochę oleju podobno silnik nie bierze ani grama Przebieg to 221 tys Co myślicie o tym aucie? Jestem w trakcie zakupu
dzesia1988
Nowicjusz

Miejscowość: Chełm

17 Kwi 2009, 22:32

zazwyczaj gaz szkodzi silnikom mazdy więc ja bym sie głęboko zastanowił nad tym autem
skalops
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin

18 Kwi 2009, 06:29

Zapomniałem dodać ze jest to gaz SEKWENCYJNY
dzesia1988
Nowicjusz

Miejscowość: Chełm

18 Kwi 2009, 14:27

Słuchaj, na odległość dużo Ci nie powiem. Pojedź na jakąś stację diagnostyczną, niech chłopaki obejrzą wózek i powiedzą Ci co jest nie tak czy co trzeba wymienić. Osobiście bym go nie kupował dlatego bo jest dość drogi i trzeba trochę do niego dołożyć.
Rodri94

18 Kwi 2009, 18:30

Jeśli ta Mazda ma tylko taki przebieg to super.Moj wujek ,kierowca od zawsze(autobusy)kupil sobie ten model ja sądzę,ze facet wiedział co robi bo samochod wysokiej jakości wykonania.Czy dobrze chodzi na gazie?Zobacz kiedy właściciel ten gaz załozył ,jeśli niedawno i samochod sprzedaje to znak,ze gaz nie pasuje temu samochodzikowi,zorientował się i go sprzedaje.Cena?Oczywiście,że drogo ale jesli jest w b.dobrym stanie to warto!
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...