Mazda 323f koszt lakierowania rys

10 Sty 2010, 14:58

Witam, mam nastepujacy problem. Wczoraj przytrafiła się mi przykra przygoda, posiadam samochód marki MAZDA 323F w kolorze zielony metalik. W skutek złych warunków na drodze zawadziłem o samochod stojacy na poboczu. Samochod ten to maluch. Na fiaciku nie został żaden ślad, niestety moja madzia ma caly przodzik porysowany, a dokladniej prawą część zderzaka. Prosze o pomoc zwiazaną z ocenieniem kosztów lakierowania. Napewno któryś z urzytkowników ma lub miało podobny problem. Prosze o pomoc, ewentualnie jakieś porady.
omen19121990
Nowicjusz

Miejscowość: Nowy Glinik
  • 10 Sty 2010, 20:05

WITAM ZALEŻY JAK GŁĘBOKIE SĄ TE RYSY MOZNA ZROBIĆ ZAPRAWKĘ ALE JAK KAZDA ZAPRAWKA BĘDZIE WIDOCZNA LUB POLAKIEROWAĆ CAŁY ZDERZAK KOSZT TAKIEJ ROBOTY TO ZAPRAWKA 50-100 CAŁY 250-300
    pszczolka maja
    Początkujący

Miejscowość: Ciechanów

10 Sty 2010, 21:13

witam, wiec ja jestem lakiernikiem i powiem tobie tak, ze tego sie nie da opisac dlatego ze totrzeba zobaczyc, teraz np powiem 100 a na miejscu wezme tobie 50. i to trzdeba ozbaczyc, tak jak pisze wyzej kolega o cenach, zgadzams sie, takie sa ceny. wiec sprobuj sam sie pobawic w polerke a potem zdecyduj czy lakiernik czy tak jezdzic bedziesz... a teraz powiem tobie cos smiesznego, ja swoje auto mam porysowane i sie tym nie przejmuje bo szczeze mowiac woile pomalowac inne auto :) i tak ma juz wiekszosc lakiernikow :) poozdrawiam
    mariorox
    Nowicjusz

Miejscowość: poznań

10 Sty 2010, 21:16

Poczekaj do końca zimy bo polakierujesz a za 2 dni znowu kogoś przytrzesz...
    Kubuch
    Stały forumowicz
    Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
    Przebieg/rok: 20tys. km
    Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
    Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
    Paliwo: Benzyna
    Typ: Hatchback
    Skrzynia biegów: Manualna
    Rok produkcji: 2013
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Off-roadowe Toyoty dla niderlandzkiej policji
      Toyota podpisała umowę z Policją Narodową w Niderlandach na dostarczenie floty nowych samochodów terenowych. Do służby w policji zostały wybrane Toyota Hilux i Toyota Land Cruiser. Zdecydowały o tym ich możliwości ...
      Wavecamper zaprezentuje się na Poznań Motor Show
      Producent pokaże swoje modele w ramach salonu caravaningowego, który w tym roku zlokalizowany będzie w pawilonach nr 1 i nr 2. Wavecamper to legitymujący się wieloletnim doświadczeniem producent kamperów na ...