Mazda 323f vs Audi A4; a moze cos innego?

19 Maj 2013, 14:14

Sam sie zastanawiam :mrgreen: tutaj ta sama A4 ale już w komisie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

19 Maj 2013, 14:29

Oj Barol Barol :mrgreen: przed chwila u mnie w poscie pisales ze 11 tysiecy to okazyjna cena za audi a4 1.8t a tu wstawiasz koledze za 8 tysiecy :mrgreen: nie ładnie :twisted:
AsF
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 10 2007
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: Dodge Chrysler
Silnik: 2.5td
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

19 Maj 2013, 14:30

No tak ale u Ciebie był 99rok a tu jest 96 :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

19 Maj 2013, 14:41

ponic wazniejszy jest stan samochodu :mrgreen:
Dobra koniec przekomarzania sie :ok:
Barol zajrzyj do mnie i napisz co o tym myslisz
AsF
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 10 2007
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: Dodge Chrysler
Silnik: 2.5td
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Rok produkcji: 2001

19 Maj 2013, 16:31

O E46 za 9000 zł jest trudno. Ale mówię tu o sytuacji gdy ktoś bardzo szuka, negocjuje cenę i dopuszcza zakup compacta :). A na pewno jest nowszym samochodem i bardzo przyjemnym. Nie chcę wracać na poprzednią stronę żeby edytować ale zgadzam się w 100% z krin88. A szybki - w takich specyfikacjach Honda zapewne będzie mniej palić przy fajniejszej dynamice ale... Nie wiem na czym DOKŁADNIE autorowi zależy. Dlatego daje to jako PROPOZYCJĘ. Przecież go nie zmuszam. A może się zainteresuję, kupi i będzie bardzo zadowolony z samochodu? Jak ktoś pyta o samochody na forum to często, gęsto mało o nich wie (to logiczne). Dlatego właśnie dajemy PROPOZYCJE. O ile Hondy to dosyć bezawaryjne samochody to ich serwis (jak już trzeba) nie jest aż tak tani. Każdy z Nas zna się na różnych samochodach i ma różne doświadczenia. I dlatego właśnie ja wrzucę BMW Ty np. Honde, ktoś jeszcze co innego, a autor będzie zadawał pytania i wspólnie z autorem na bank dojdziemy do czegoś :D. To jest chyba najrozsądniejszy sposób doradzania na forum. I nie ma po co się spinać.

Spójrz np. na ten temat :):

auto-do-50-60-tys-vt65238.htm#p382096

I zobacz wypowiedzi autora. Czemu miałbym się wstrzymywać z wrzuceniem jakiegoś BMW którego jestem pewny. Potem wymieni się opinię i dojdziemy do czegoś z autorem ;). Na tym właśnie polega takie forum.

Pozdrawiam :).
Vermin
Stały forumowicz

Zdjęcia: 4
Prawo jazdy: 06 01 1992
Auto: Ściera
Silnik: 2.0 DOHC EFI
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1993
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Kierowco, uważaj na silny wiatr
    Silne podmuchy wiatru mogą być bardzo groźne dla uczestników ruchu drogowego. Kierujący jest wtedy narażony na utratę panowania nad autem, zjechanie z toru jazdy, a w skrajnych przypadkach jego pojazd może zostać dosłownie ...