O E46 za 9000 zł jest trudno. Ale mówię tu o sytuacji gdy ktoś bardzo szuka, negocjuje cenę i dopuszcza zakup compacta
![Uśmiechnięty :)]()
. A na pewno jest nowszym samochodem i bardzo przyjemnym. Nie chcę wracać na poprzednią stronę żeby edytować ale zgadzam się w 100% z krin88. A szybki - w takich specyfikacjach Honda zapewne będzie mniej palić przy fajniejszej dynamice ale... Nie wiem na czym DOKŁADNIE autorowi zależy. Dlatego daje to jako PROPOZYCJĘ. Przecież go nie zmuszam. A może się zainteresuję, kupi i będzie bardzo zadowolony z samochodu? Jak ktoś pyta o samochody na forum to często, gęsto mało o nich wie (to logiczne). Dlatego właśnie dajemy PROPOZYCJE. O ile Hondy to dosyć bezawaryjne samochody to ich serwis (jak już trzeba) nie jest aż tak tani. Każdy z Nas zna się na różnych samochodach i ma różne doświadczenia. I dlatego właśnie ja wrzucę BMW Ty np. Honde, ktoś jeszcze co innego, a autor będzie zadawał pytania i wspólnie z autorem na bank dojdziemy do czegoś
![Szczęśliwy :D]()
. To jest chyba najrozsądniejszy sposób doradzania na forum. I nie ma po co się spinać.
Spójrz np. na ten temat
:
auto-do-50-60-tys-vt65238.htm#p382096I zobacz wypowiedzi autora. Czemu miałbym się wstrzymywać z wrzuceniem jakiegoś BMW którego jestem pewny. Potem wymieni się opinię i dojdziemy do czegoś z autorem
![Wink ;)]()
. Na tym właśnie polega takie forum.
Pozdrawiam
.