Mazda 323f vs Audi A4; a moze cos innego?

19 Maj 2013, 14:14

Sam sie zastanawiam :mrgreen: tutaj ta sama A4 ale już w komisie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

19 Maj 2013, 14:29

Oj Barol Barol :mrgreen: przed chwila u mnie w poscie pisales ze 11 tysiecy to okazyjna cena za audi a4 1.8t a tu wstawiasz koledze za 8 tysiecy :mrgreen: nie ładnie :twisted:
AsF
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 10 2007
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: Dodge Chrysler
Silnik: 2.5td
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

19 Maj 2013, 14:30

No tak ale u Ciebie był 99rok a tu jest 96 :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

19 Maj 2013, 14:41

ponic wazniejszy jest stan samochodu :mrgreen:
Dobra koniec przekomarzania sie :ok:
Barol zajrzyj do mnie i napisz co o tym myslisz
AsF
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 10 2007
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: Dodge Chrysler
Silnik: 2.5td
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Rok produkcji: 2001

19 Maj 2013, 16:31

O E46 za 9000 zł jest trudno. Ale mówię tu o sytuacji gdy ktoś bardzo szuka, negocjuje cenę i dopuszcza zakup compacta :). A na pewno jest nowszym samochodem i bardzo przyjemnym. Nie chcę wracać na poprzednią stronę żeby edytować ale zgadzam się w 100% z krin88. A szybki - w takich specyfikacjach Honda zapewne będzie mniej palić przy fajniejszej dynamice ale... Nie wiem na czym DOKŁADNIE autorowi zależy. Dlatego daje to jako PROPOZYCJĘ. Przecież go nie zmuszam. A może się zainteresuję, kupi i będzie bardzo zadowolony z samochodu? Jak ktoś pyta o samochody na forum to często, gęsto mało o nich wie (to logiczne). Dlatego właśnie dajemy PROPOZYCJE. O ile Hondy to dosyć bezawaryjne samochody to ich serwis (jak już trzeba) nie jest aż tak tani. Każdy z Nas zna się na różnych samochodach i ma różne doświadczenia. I dlatego właśnie ja wrzucę BMW Ty np. Honde, ktoś jeszcze co innego, a autor będzie zadawał pytania i wspólnie z autorem na bank dojdziemy do czegoś :D. To jest chyba najrozsądniejszy sposób doradzania na forum. I nie ma po co się spinać.

Spójrz np. na ten temat :):

auto-do-50-60-tys-vt65238.htm#p382096

I zobacz wypowiedzi autora. Czemu miałbym się wstrzymywać z wrzuceniem jakiegoś BMW którego jestem pewny. Potem wymieni się opinię i dojdziemy do czegoś z autorem ;). Na tym właśnie polega takie forum.

Pozdrawiam :).
Vermin
Stały forumowicz

Zdjęcia: 4
Prawo jazdy: 06 01 1992
Auto: Ściera
Silnik: 2.0 DOHC EFI
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1993
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    [S] TT 8N 1,8T / 328Ci e46 / CLK 200K w208 / C70 I 2,4T
    Podstawowe kryteria zestawienia: - auto z nadwoziem coupe - benzynowy silnik o mocy ok. 200KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2000 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi TT 8N 1,8T - 225KM - BMW ...