MAzda 323F z 92-94r. czy honda civic jajko 92-96r. a może...

25 Lis 2009, 14:12

Seima zamieszczam poraz kolejny moje pytanie bo nikt nie odpowiada , jestem rpzed kupnem samochodu chciałbym żeby to byla albo wałsnie mazda 323f lub hondia civic jajko wszystko o mocy 90K. zastanawiam się ejszcze nad coltem a wy co byście wybrali?? mam do dyspozycji 6000zł
Ostatnio edytowany przez shark88, 25 Lis 2009, 16:41, edytowano w sumie 1 raz
shark88
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin

26 Lis 2009, 14:02

ja bym wybral hanie civic , a to tylko dlatego , ze z wyzej podanych przez ciebie samochodow hania najbardziej do mnie przemawia, jak trafisz na niezajechany egzemplarz to najprawde autko bedzie sie spisywalo super , ale to ty musisz sobie zadac to pytanie co ci sie bardziej podoba , mazda tez nie jest zla, colt tez, wiec jedz poogladac te samochodziki po jakis komisach, i jak trafisz na dobry egzemplarz to bierz . pozdrawiam :D
marcineq
Początkujący

Miejscowość: Tychy

26 Lis 2009, 19:34

dzieki za odp. , tylko chciałbym też wiedzieć czy spalanie w tych autach ejst podobne ktore bardziej oszczędne?

[ Dodano: Czw Lis 26, 2009 19:39 ]
a jeszcze jak by było z wyposazeniem w tej cenie bo widziałem ze są te auta z elektryką i tak dalej ale czy w tej cenie to nie będą jakieś szroty?czy to porpostu kwestia poszukania dobrego egzemplarza?
shark88
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pogoda zmienną jest - wiatr, deszcz i burze
    W lecie pogoda bywa bardzo zmienna. Podczas jednej podróży możemy doświadczyć opadów deszczu, gwałtownych burz oraz porywistego wiatru. Wybierając się na wakacyjne wyjazdy pamiętajmy o tym, aby być odpowiednio ...