Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Nie do końca chyba tak jest jak napisałeś może wyglądem nie zachwyca ale sam samochód nie jest moim zdaniem złą propozycją jak się go znajdzie w dobrym stanie i z silnikiem benzynowym 2.0. Jak potrzebujesz dostęp do tylnych siedzeń np. do dzieci na parkingu to drzwi odsuwane są bardzo dobre w tym przypadku. Trzeba oczywiście zwrócić uwagę na korozję ale ostatnio widziałem taki egzemplarz w całkiem niezłym stanie do tego miał dosyć bogate wyposażenie.Kao napisał(a):to jedna z najgorszych propozycji rynkowych małych vanów
Hm... to faktycznie mało ale tyle to mi nie wychodziło jak tą jedną ostatnio sprawdzałem i było więcej tak 80-90 mikronów. No ale u Ciebie widać więcej ich się przewinęłoKao napisał(a):Oryginalny lakier takiej mazdy mierzy 60 mikronów
Baza z danymi technicznymi samochodów marki MAZDA. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne MAZDA