REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
FORspin napisał(a):Chodzi tu o przebiegi w granicach 160-170 tyś
Trevor napisał(a):Mazda ładna ale dynamika zawsze będzie po stronie turbo.
FORspin napisał(a):Kwestia tego jak jest z silnikiem w Skodzie i czy ma jakieś poważne wady
jak przy każdej marce trzeba dzielić na te lepsze i gorsze nie ma marki która wszystkie silniki ma superAndySL napisał(a):ich bezawaryjnosc jest po prostu sensacjonalna !
Kao napisał(a):jak przy każdej marce trzeba dzielić na te lepsze i gorsze nie ma marki która wszystkie silniki ma super
Mi też leży ona bardziej wizualnie, a silnik 192KM też mi wystarcza do sprawnego poruszania się no ale jak chcesz więcej mocy i bardziej dynamicznie to musisz celować w coś innegoFORspin napisał(a):wizualnie bardziej mi leży Mazda. Chodzi tu o roczniki 2016-2017
galakty napisał(a):Zadaj sobie tylko pytanie, czy potrzebujesz większej mocy i gdzie jej będziesz używał... Ja też czasami mam myśli że chciałbym bestię na kołach, a potem sobie uświadamiam że i tak mi się szybko jeździć nie chce, bo w Polsce jest to zwyczajnie męczące
galakty napisał(a):Zadaj sobie tylko pytanie, czy potrzebujesz większej mocy i gdzie jej będziesz używał...