michcio74 napisał(a):nie wiem nic o mazdzie ale to tylko mazda ...
skoro nie wiesz nic o mazdzie to po co piszesz że "to tylko mazda"?
ja znam inne powiedzenie o mazdach: "prędzej ci się znudzi niż zepsuje" i z tym się zgadzam
Lexus LC Convertible Czas na prawdziwą nowość na rynku kabrioletów. To model LC Convertible, czyli pierwszy samochód Lexusa z miękkim dachem. Japońskie auto dopiero trafia do pierwszych właścicieli, ale zdążyło już skraść serca ...
Najpiękniejsze samochodowe trasy Europy Nie trzeba być fanem przygód agenta 007, by pamiętać, jak w jednym z filmów brawurowo pędził on na trasie nicejskiej swoim samochodem. James Bond wsławił się wieloma rzeczami – począwszy od niewątpliwego ...
sorry ale ja osobiscie nie mam duzo kasy zeby pakowac ja w samochod.
I mysle ze jest wiele takich ludzi dlatego chce sie podzielic tym, ze znalazlem cos taniego.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.