Mazda 626 2.0 ditd

08 Sie 2010, 08:19

Witam wszystkich....chciałbym ostrzec wszystkich przed gościem z Iławy który sprowadza auta z Niemiec i w opisie auta wypisuje rzeczy które nie mają nic wspólnego z faktycznym stanem i wyposażeniem samochodu. Auto nabyłem choć nie byłem świadom faktycznego stanu rzeczy i dopiero przy przeglądzie i rejestracji okazało się że nie wszystko jest zgodne z tym co kupiłem. Gość mieszka w Iławie i ma tam sklep z hydrauliką ....nazwa sklepu ,, HYDRAULIK ,, sprawdzajcie dokładnie nim kupicie coś od niego !!!
[link do archiwumallegro.pl wygasł]
a to link mojego auta i wiele brakuje z opisu łącznie z rocznikiem , o rok starszy. Pozdrawiam wszystkich.....uważajcie na takich gości i trzy razy sprawdzajcie papiery a najlepiej z kimś kto się na tym zna.
krzych67
Nowicjusz

Miejscowość: Kwidzyn

08 Sie 2010, 11:56

krzych67 napisał(a):.....uważajcie na takich gości i trzy razy sprawdzajcie papiery a najlepiej z kimś kto się na tym zna.

Tak ...Wydaje się np.20.000.- ale szkoda wydać 50.- i jechac na SKP zeby wszystko sprawdzili przed kupnem łącznie z rocznikiem.. :!: :!: Skąd ja to znam... :?: :?:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

22 Maj 2011, 08:52

Witam.
Jest Pan bardzo nie sprawiedliwy i nie konkretny. Nie napisał Pan prawdy oczywiście.
Samochód sprzedawałem Panu Ja.
Samochód sprowadzony z Niemiec przez mojego brata, kupiony od prywatnej osoby, nie jest brat handlarzem tylko z powodu choroby, która przyszła do niego nie spodziewanie ( potrzeba pieniędzy na leczenie ) auto musiał sprzedać, nawet przy sprzedaży go nie było bo leżał w szpitalu. Auto sprzedawałem ja i powiem szczerze , że zaskoczyło mnie to co tu wyczytałem.
Był Pan w Iławie kilka godzin, auto sprawdzał pan i pana mechanicy którzy przyjechali z Panem. Mierzył go Pan czujnikiem, byliśmy na przeglądzie SKP.
Robi Pan innym ludziom dużo krzywdy kłamiąc i robiąc z kogoś oszusta.

Przysięgam, że gdyby tylko Pan powiedział mi wtedy po zakupie, że coś się Panu nie podoba przyjął bym to auto z powrotem, ale po co - lepiej kogoś zeszmacić na internecie.

Sprostowanie:
Nazywam się Stanisław Koprolski i pracuje w Biurze Rachunkowym w Iławie przy ul. 1 Maja i zapewniam, że nikt nie musi mnie unikać ani obawiać. Także w razie co zapraszam do Iławy - z Kwidzyna nie daleko i pogadamy sobie jak ludzie dorosli w 4 oczy a nie jak dzieci obrzucając się błotem przez internet.
StanisławK
Nowicjusz

Miejscowość: Iława
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[2018] Hyundai Santa Fe IV
    Hyundai pokazał na targach w Genewie kolejną generację Santa Fe. Paleta silników ma obejmować diesla 2.0 CRDi o mocach 150KM i 182KM, diesla 2.2 CRDi 197KM i benzyniaka 2.4 185KM. źródło: carscoops.com W moim ...