Mazda - problem z naprawą tapicerki

01 Gru 2008, 15:34

czy jest mozliwe wogole zrobic to samemu naprawic tapicerke problem polega na tym ze jest zrobiona dziura mniej wiecej cm srednicy jak moge to naprawic by wygladalo prawie jak nowe :( :( :( :(
rubio
Nowicjusz

01 Gru 2008, 19:57

jedynie to chyba załatać od spodu, tak czy siak powinienes zabezpieczyć bo dzura z czasem będzie robić się coraz wieksza
alternatywny
Nowicjusz

01 Gru 2008, 21:33

alternatywny napisał(a):jedynie to chyba załatać od spodu, tak czy siak powinienes zabezpieczyć bo dzura z czasem będzie robić się coraz wieksza
tak tylko czy mozna to sklejc klejem super glue noj czym wypelnic ten caly dolek
rubio
Nowicjusz

01 Gru 2008, 23:09

super glue hmm nie bardzo bo sie robi bardzo sztywny i nie wyszloby to za dobrze, to raczej logiczne. Poszukaj jakiegos kleju do tkanin.
A skad wziąc nowy kawałek materialu do wypełnienia ? tego nie wiem, musisz coś wymyslec, np idz na szrot, poszukaj takiej tapicerki, i kup np zagłówek bo raczej innej obszytej i mniejszej(tanszej) czesci nie znajdziesz.
alternatywny
Nowicjusz

02 Gru 2008, 02:47

moja rada poprostu artystyczne cerowanie dobrac kolorem i gruboscia nici i igla w ruch .
zibi58
Początkujący

11 Gru 2008, 15:42

zibi58 napisał(a):moja rada poprostu artystyczne cerowanie dobrac kolorem i gruboscia nici i igla w ruch .

dobrze ze umiem szyc acz kolwiek wcale ni wydaje mi sie by bylo to taskie latwe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
rubio
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Yaris Hybrid-R - sportowa hybryda
    Toyota Yaris Hybrid-R, która w wersji koncepcyjnej zadebiutowała podczas Salonu Samochodowego we Frankfurcie, łączy zaawansowaną technologię pochodzącą z seryjnego Yarisa Hybrid, z wyczynowymi rozwiązaniami znanymi ...