Mazda5 2005 r. - jakie belki na relingi oraz uchwyt rowerowy

24 Cze 2014, 22:59

Witam,

Zastanawiam się nad tym jakie belki na relingi oraz jaki uchwyt na rower wybrać, zestaw nie byłby jakoś nadmiernie eksploatowany, raz-dwa razy do roku jakiś przejazd nad morze, więc nie muszą to być jakieś potężne marki, ale nie chciałbym też kupować najtańszej chińszczyzny, żeby mi rowery po drodze nie odleciały ;)

Wymagań raczej wielkich nie mam, nie zależy mi na jakiś wymyślnych zamkach czy ultracichego użytkowania, byle było stabilne.

Co do bagażnika to upatrzyłem Mont Blanc Silver 190

Uchwyt rowerowy : [link do oferty na Allegro wygasł]

Czy to będzie ładnie pasowało do Mazdy i czy da radę? :)

Przewozić mam w planach dwa rowery, gdyby to coś zmieniało.
bejronix
Nowicjusz

26 Lip 2014, 14:48

Kupiłeś ten bagażnik? Trzyma się? Jak dla mnie trochę lichy jest... Ja bym zainwestowała w coś porządniejszego . Też długi czas szukałam idealnego bagażnika na rowery bo marzyły mi się wycieczki z rodziną ale bałam się, że rowery się odczepią i dopiero będzie...
pietrucha5
Nowicjusz

Auto: peugeot
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LFA - 7 ciekawych faktów
    Kultowy Lexus LFA, jedyny w swoim rodzaju supersamochód japońskiego producenta aut luksusowych, został wyprodukowany w limitowanej serii liczącej tylko 500 egzemplarzy. To niezwykle wyrafinowane od strony technicznej ...
    Audi Q5 hybrid quattro
    Q5 hybrid quattro, pierwszy model hybrydowy Audi, został skonstruowany jako wysokowydajna hybryda równoległa. Tak jak i w dwóch innych hybrydowych modelach Audi, pojazd napędzają: silnik 2.0 TFSI o mocy 155 ...