Mazdy 323 i 626 do oceny

13 Wrz 2015, 14:03

Witam, przymierzam się do zakupu którejś z w/w Mazdeczek. Nie chcę precyzować do końca czy wolę 323 czy 626, wezmę to co będzie w lepszym stanie po prostu. Zależy mi jednak na dieslu no i fajnie by było żeby był to model poliftowy, ostatecznie przed. Znalazłem coś takiego, do ok 150km od mojej miejscowości. Proszę o pomoc w wyborze.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - rozrząd będzie trzeba zaraz zrobić, reperaturki były wstawiane w tylne nadkola, na progach od spodu jakieś 3 rude są, ale facet nie spieszył się żeby robić, powiedział, że w przyszłości można to zrobić. Ogólnie ma go dobre parę lat, rodzinne auto, wydaje się, że dbał o nie ale trochę kilometrów z kolei przewalił (316kkm)

[link do oferty na Olx wygasł]
drzwi faktycznie mają inny odcień, ale gość ma ją kilka lat i mówi, że jeśli coś było to nie za jego kadencji

[link do oferty na Allegro wygasł]
nie dzwoniłem, rdza na progach i nadkolach

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
kaczy93
Nowicjusz

Prawo jazdy: 04 05 2011
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Seat Cordoba
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1994

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Test Volvo V90 2018r. D4 190KM Inscription
    Udostępniono mi, w celu przetestowania, Volvo V90 z 2018 r. Samochód ten był w bogatej wersji wyposażenia Inscription oraz posiadał kilka istotnych dodatków. Atutem był dwulitrowy, czterocylindrowy silnik diesla, ...
    Nie bój się odebrać kluczyków
    Często wahamy się lub nie chcemy reagować, gdy widzimy, że ktoś z naszych bliskich chce wsiąść za kierownicę po tym, jak spożywał alkohol. Jednak pamiętajmy, że kierowca pod wpływem alkoholu zawsze stanowi zagrożenie i może ...