23 Cze 2017, 07:11
Witam,
ostatnio byłem w trzech różnych warsztatach i ogólne wnioski mam takie, że w pierwszym przepłacam trzykrotnie, w drugim kontakt z klientem jest na zasadzie prób dodzwaniania się do przychodni NFZ o 8 rano a w trzecim robią niechlujnie jeśli w ogóle.
Potrzebuje kogoś kto się zna, dokładnie realizuje powierzone mu prace i co najważniejsze daje jakieś faktury albo listę co zostało zrobione. Miejsce gdzie jak przyjadę na weryfikację sprawności auta to nie okaże się, że wszystko nie działa i muszę położyć 3000 zł za naprawy nie wiadomo czego. Wątpię żeby dało się to osiągnąć tanio ale mam nadzieję, że ceny będą niższe od ASO.
Pytanie do Was czy w Poznaniu lub okolicach (maks 50 km jeśli jest ktoś naprawdę wybitny) możecie kogoś z czystym sumieniem polecić?
Potrzebowałbym sprawdzonego mechanika i blacharza + ewentualnie elektryka, który potrafi zrobić coś nietypowego na życzenie klienta.
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc. Aktualnie jestem tak zawiedziony usługami warsztatów z których korzystałem dotychczas, że aż chodzi mi po głowie aby kupić Skodę i robić ja na Unii Lubelskiej 5 w Poznaniu.