Megane 2 vs Peugeot 206 vs Honda Civic 7 do 4000zł. Co polecacie?

05 Lis 2021, 15:38

Skąd jesteś to coś poszukam.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
0

06 Lis 2021, 01:12

A ja się pytałem o porównanie wygody pomiędzy migane a peugeotem 206. jak masz problem z myśleniem to idź do lekarza A jak chcesz miec zgnita astre albo corsę kra pod górkę nie podjedzie to sobie kup. Nigdy w życiu opla nie kupie, badziewiarskie samochody.
alexsob
Nowicjusz

0

06 Lis 2021, 01:15

Admin można ten post już zamknąć. i tak nawet na temat nikt nie jest w stanie nic napisać
alexsob
Nowicjusz

0

06 Lis 2021, 07:52

alexsob napisał(a): pytałem o porównanie wygody pomiędzy migane a peugeotem 206

alexsob napisał(a):Nigdy w życiu opla nie kupie, badziewiarskie samochody.

Megane i 206 to już nie badziewiaki :ok:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
0

06 Lis 2021, 08:37

W tym roku kupowałem tanie auto dla młodego.
Budżet nieco większy(10-12 tys) i wybierać za bardzo nie było w czym. Gdybym skupił się na dwóch trzech modelach, to pewnie szukałbym do tej pory.
Koledzy dobrze Ci radzą, w tym budżecie szuka się czegokolwiek w jak najlepszym stanie- wybrać to sobie możesz docelową wielkość auta.
Jeżeli wystarczy ci segment B, to dobrą opcją (i to z kilku powodów)może być Fiat Punto.
1) Jest w czym wybierać.
2)Części tanie jak barszcz.
3)Fiaty z XXI wieku mają całkiem niezłą blachę.
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Shooting brake, czyli sportowe kombi
    Określenie shooting brake od dekad wywołuje wiele emocji wśród fanów motoryzacji. W internecie możemy znaleźć mnóstwo wizualizacji prezentujących popularne sportowe samochody w takiej odsłonie. Wielu ...