Sorry wprowadzielm cie w blad jest to kontrolka od ukladu wtryskowego, jak sie pali caly czas to bardzo mozliwe ze do wymiany czujnik podcisnienia, przed tym najpierw zobacz przewod podcisnieniowy czy nie jest nadpekniety. Tak wogole to diesel czy benzyna?
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Samochody z cyfrowymi lusterkami bocznymi Cyfrowe lusterka boczne – gadżet, czy realne ułatwienie dla kierowców? Na to pytanie najlepiej odpowiedzieć samemu, po przejażdżce samochodem z takim rozwiązaniem. Jakie modele dostępne w polskich salonach już ...
Ja mam założony filtr powietrza stożkowy (taki był jak go kupiłem). Może ta kontrolka jest z tym związana ? Jutro jade na komputer do kumpla niech przeglądnie go, to napiszę jakie wyniki. A poza tym to co myślicie o takim stożku ? (ten Megane to świeży nabytek) (oby szczęśliwy)
Nissan Qashqai+2 2.0 dCi 4x4/150KM
Megane Coupe 2.0i 96r/115KM
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.